Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:28 | September 4, 2018

kort jacka med skärp och ribbstickad kjol

ribbstickad kjol Gina Tricot här // vita stövlar här // beige jacka med skärp här

Det är lite roligt för jag beställde hem ett gäng kläder förra veckan och trodde absolut minst på den här jackan och mycket mer på en kostym och den andra jackan jag beställde. Jag ville testa den här irl men var ganska säker på att jag skulle behöva returnera den. Sedan visade det sig när paketet kom att den här var den finaste av alla!

Ett riktigt budgetkap och jag tycker den ser mycket dyrare ut än vad den är! Kvaliteten är helt magisk och jag tror den här korta jackan kommer bli en favorit i min garderob i höst, bra jobbat Rut&Circle. Det verkar vara fler än jag som tyckte det för den är helt slutsåld på Na-kd nu såg jag men den finns förhoppningsvis på någon annan sida eller kommer in igen.

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “kort jacka med skärp och ribbstickad kjol”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I apologize for not having commented on your posts for a while! I intend on reading your past few ones this afternoon while eating one of your smoothie bowl recipes hehe. But what a great post to come back to! This outfit is everything and the perfect transition outfit into fall. You are so on trend with this monochromatic gray/white look and I love how you have a more body con silhouette with less fitted boots. Stunning! This coat is such a win of an item too. The quality looks superb and like it’s actually quite warm too. I hope you have been doing very, very well and that you’ve had a wonderful last few weeks of summer xx

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • No problem darling, hope you are well! <3 xxx

  Reply
 • Åh vad fint! Vad heter kjolen?

  Reply
 • Tack! Åh, jag vet tyvärr inte vad modellen heter, jag klipper alltid av alla lappar i mina kläder så det blir tyvärr svårt att ta reda på. Hoppas du hittar den eller någon liknande modell ändå. Kram! 

  Reply