Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:52 | September 4, 2018

jobbar från landet idag

Hej tisdag!

Jag vaknade för första dagen utan feber på en hel vecka! Det verkar i alla fall som det går åt rätt håll men trots det är jag glad att jag valde att stanna på landet och jobba härifrån idag. Jag och Matilda kör halvdag på distans och halvdag i morgon så det löste sig hur bra som helst och jag får vila upp mig ordentligt.

Jag älskar att jobba från landet! Jag har ett jobb-race att ta tag i nu under förmiddagen. Jag ska blogga, vilket jag gör nu och så fort jag har pratat klart med er ska jag svara på ett gäng mail, ringa några samtal och vid lunch tänkte jag laga en god sallad till mig och pappa, det står Chevre Chaud på menyn, en av mina favoriter!

Efter lunchen blir det en middagslur, jag är fortfarande väldigt förkyld och känner mig sliten så jag ska passa på att vila ordentligt idag också innan vi åker in till stan i morgon bitti och stannar där resten av arbetsveckan. Världens bästa papps och Charlie stannar ute på landet och fortsätter lägga plattor på gången ner mot tomten. Det är faktiskt en av pappas favoritsysslor, haha, tro det eller ej men det är sant!

Jag vet inte om jag har skrivit om det här i bloggen förut men pappa renoverade hela vårt hus som vi bodde i i Skanör när vi var små och älskar sånt här. Det är därför han är världens gulligaste och kommer upp och hjälper oss och så får vi även tid att umgås. Varje gång vi är ute och reser och pappa passar Charlie så kommer vi hem till ett nytt hus och lägenhet, då har pappa gått runt och renoverat och lagat allt som behöver fixas, haha. Ovärderligt!

I framtiden drömmer jag om att köpa ett hus till pappa i närheten av oss här i Stockholm, det är nog det enda som hade kunnat få honom att lämna Skåne och flytta hit, om ens det. Han älskar Skåne men jag hade velat ha honom här hos mig! Det är verkligen en sån sak jag kan sitta och dagdrömma om sedan jag flyttade till Stockholm, att få ha mina föräldrar i samma stad så att man kan gå över och äta middag tillsammans och umgås utan att behöva planera varje gång man ska ses. Det saknar jag!

Nej, nu ska jag sluta drömma mig bort och få lite jobb gjort, men vi pratar mer i eftermiddag!

Ha en fin dag så länge, puss!


6 kommentarer6 kommentarer om “jobbar från landet idag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vad fina tavlor 😀 vart kommer den med tjej på ifrån?

  Reply
 • Hej där, tack snälla! Postern har jag köpt på Trademax för något år sedan så jag vet inte om den finns kvar men du kan kika här. Kram! https://www.trademax.se/heminredning/väggdekor/posters

  Reply
 • Hej Linn!
  Ni har det verkligen så fint både på landet och i lägenheten!!!
  En sak som jag kom och tänka på ikväll, har följt dig läääänge, men du har väl en tatuering under foten med någons namn? Det kan vara jag som är helt snurrig såklart 🙂 Funderar själv på göra en mindre men vet inte om den slits bort snabbt… Kram

  Reply
 • Hej där! Tack snälla, vad glad jag blir. Och det stämmer alldeles utmärkt, jag har en tatuering under foten som jag gjorde i Bangkok för tio år sedan. Galet att tiden har gått så fort. Jag fick gå runt till tre tatuerings-ställen innan jag hittade någon som ville tatuera mig under foten. Nervtrådarna och all känsel sitter nämligen precis vid ytan i händerna och under foten så det gör väldigt ont att tatuera sig där. Dessutom så slits tatueringen fortare bort än på andra ställen av kroppen och tatueringen kan försvinna helt fick jag höra. De varnade mig dessutom för att jag skulle behöva fylla i den en gång om året. Jag vet inte om det är för att jag har hög fothåla eller varför men min tatuering sitter där den ska och hittills har jag aldrig fyllt i den, vilket jag är glad för eftersom det kändes som att någon stod och stack en kökskniv i min fot när dem gjorde den, haha. Nu var det längesen min tatuering fastnade på bild och för det mesta glömmer jag bort att jag har den men jag ska försöka komma ihåg att fota den snart så att du får se. Tatueringar är egentligen inte min grej och det var mest en fix idé jag fick när vi var iväg och backpackade men jag har inte ångrat den för en sekund, varje gång jag ser den och påminns om att jag har en tatuering under foten blir jag jätteglad. Jag älskar den verkligen! Kram och lycka till…

  Reply
 • Snyggt med detta nya soffbordet! Har själv varit spekulant på det men valet föll på ett mindre. Ångrar mig nu när jag ser detta hos er haha, det är så läckert!!

  Reply
 • Haha! Visst är det snyggt, men då kan jag åtminstone berätta att det är ett mindre företag att försöka hålla det rent. Jag putsar det en-flera gånger om dagen. Glasbord är så opraktiskt, haha. Kram!

  Reply