Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:14 | August 31, 2018

grön skjorta och läderkjol

grön skjorta Zara här // skor gamla från Zara // kjol liknande här // väska Balenciaga här

Den här looken körde jag en av dagarna när vi var på Way Out West och jag trivdes så bra i den så jag hade tänkt ha den på mig i kväll igen när jag skulle på kräftskiva. Men som ni säkert har förstått så blir det ingen kräftskiva för den här lilla damen, jag ska befinna mig på Centralstationen prick klockan fem och hämta upp pappa som kommer med tåget och sen åker vi direkt ut till landet.

Vi ska köpa en massa godis och snacks sedan ska jag bädda ner mig i soffan och hyra någon mysig film åt oss i kväll. Jag hoppas att jag mår lite bättre i morgon men det här känns tyvärr som en riktigt långdragen förkylning, typiskt! Pappa ska börja med plattläggning av gången ner till gräsmattan och min största ansträngning den här helgen kommer bli att laga lunch och middag åt oss. Mysigt ändå!

Jag hoppas ni får en mysig kväll så hörs vi i helgen!


9 kommentarer9 kommentarer om “grön skjorta och läderkjol”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va fin! Du passar jättebra i grönt. Ha en lugn helg och njut av din pappas sällskap (och hjälp, haha!)

  Reply
 • Tack snälla, jag har blivit allt mer förtjust i grönt den senaste tiden. Så härlig och harmonisk färg. Ha en fin vecka. Kram!

  Reply
 • Men hur jäkla snygg är du inte!!!

  Har spanat på denna skjorta hur länge som helst på Zaras hemsida, men har tyckt att det är något “off” med den, både i utförande och i färg, så har inte beställt, men nu när jag ser den “irl” (haha) så är den ju hur tjusig som helst! Måste genast gå in och beställa innan alla andra också upptäcker det! 🙈

  Hur är den i storlek? Vad har du för storlek på din? Har du köpt den matchande kjolen också?

  Kram från Petra!

  Reply
 • Hallååååå! ❤️

  Reply
 • Men åh tack gulliga du! Den är ju lite oversize i modellen men normal i storleken tycker jag. Jag har storlek 36/S i min. Nej, jag hoppade kjolen, den är snäppet för lång för att jag ska trivas i den. Kram <3

  Reply
 • Tack för svar! Vad glad jag blev att du tog dig tiden! 🙂 Skjortan är på väg hem till mig i tre olika storlekar så att jag ska kunna prova mig fram, haha! <3

  Reply
 • Klart, jag svarar alltid på era kommentarer även om det dröjer ett tag ibland innan jag hinner. Haha, vad bra! Jag hoppas att den blir till belåtenhet i någon av storlekarna i alla fall, kram!

  Reply
 • Så fin kombination! Måste hitta en blus i en sådan grön färg👌🏻

  Reply
 • Hoppas du hittar någon liknande 🙂 Kram!

  Reply