Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:32 | August 29, 2018

på dagens önskelista – teddykappa och ryggsäck

leggings i lack här // teddykappa här // vit t-shirt Levis här // sneakers med platå här // ryggsäck Balenciaga här

Teddykappan! Hur fin? De senaste säsongerna har jag spanat lite grann men det är inte förrän nu som begäret slog till. Och vilket utbud det finns just i år. Hur mysigt att strosa runt i på stan när kylan slår till? En annan detalj som jag drömmer om att klä mig i i höst är lack. Det är så snyggt tycker jag, men än så länge har jag bara ett par lackstövlar i min garderob och den enda gången jag har använt dem var när jag var på möhippa i Berlin, haha.  Jag brukar uppleva att det är svårt att hitta en bra balans när jag klär mig i plagg som sticker ut för mycket men nu har jag nog kommit på receptet: En gullig fluffig jacka kan tuffas till med ett par lackbyxor och ett par lackbyxor behöver inte bli alltför edgy med en fluffig jacka till.

Eller vad säger ni?

Jag, som dessutom brukar retas med Daniel på kontoret för att han ser ut som en liten pojke när han kommer med sin ryggsäck, har blivit så sugen på en, haha. Den här guldklimpen hade gärna fått flytta hem till mig och husera min dator och tunga kamera under dagarna när jag springer mellan lägenheten, kontoret och möten.


2 kommentarer2 kommentarer om “på dagens önskelista – teddykappa och ryggsäck”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ryggsäck är helt klart värt det! Nästan alla på universitetet har det nu, det är inte värt att pajja ryggen för att ha en snygg väska. Eller att stå där på morgonen och lämna någonting hemma för att man inte orkar bära en så tung väska…

    Reply
  • Håller helt med! 🙂 Kram

    Reply