Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:48 | August 27, 2018

ny arbetsvecka och Café Pascal

Hej måndag! 

Alltså jag är så trött idag så jag hade kunnat ställa in hela den här arbetsdagen, köpa ett kilo lösgodis och slänga mig på soffan framför Game of Thrones, men icke. Jag har så mycket att göra den här veckan så det är bara att bita i det sura äpplet och köra på, som tur är lever jag på alla underbara och galna stunder från helgen. No regrets här inte!

Det är dessutom folk i lägenheten så jag kan inte ligga hemma och jobba från sängen heller, det hade varit drömmen idag, samtidigt så får jag ju inte ens hälften så mycket gjort då så det är väl lika bra. Café Pascal är en favorit för mig att gå till när jag har mycket att göra. Jag får alltid någon sorts ro i kroppen när jag är här och brukar komma in i ett visst skriv-humör som jag älskar.

Däremot varnar jag för att här brukar vara riktigt mycket folk, uteserveringen är bra för lite lugn och ro och på vintern brukar jag ha med ett par hörlurar så att jag kan stänga ute allt sorl och lyssna på musik. Nu ska jag skicka iväg ett mail till en designer som hjälper mig med den grafiska biten till mitt företag, skriva klart ett utkast till ett samarbete och sen dyka ner i min administrativa att-göra-lista idag, den är inte att leka med kan jag lova.

Veckans planer kommer upp lite senare i eftermiddag!

Puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “ny arbetsvecka och Café Pascal”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket mysigt ställe!

  Reply
 • Det är så härligt, du borde testa om du har vägarna förbi <3

  Reply
 • Din veckans planer för CW35 låg faktiskt ute på din blogg igår.

  Reply
 • Hej gullisar! Väldigt sällan tidsinställer jag inlägg överhuvudtaget men som idag när jag har så mycket att göra utöver bloggen och har en möhippa i ryggen så påbörjade jag de här inläggen i mobilen på flygplatsen igår utifrån vad jag visste att jag skulle göra idag och sen brukar jag gå in och redigera dem innan de publiceras. Detta för att hinna med allt jobb jag gör runtomkring bloggen och det hoppas jag ni har förståelse för. Ledsen om det råkade publiceras för tidigt och blev förvirrande för er. Kramm

  Reply
 • Ja så förvirrande, som tidigare sagt all förståelse för att man tidsinställer inlägg, men detta + det som publicerades igår var ju redan skrivna (du nämnde o återkopplade t game of thrones) så känns så opersonligt att skriva om vad du gör/mår/känner när det är skrivet i förväg. Kanske bättre att förhandsskriva o publicera inlägg som är mer allmänna, känns lite konstigt att läsa detta då det o nästa inlägg skrevs igår?

  Reply
 • Hej gullisar! Väldigt sällan tidsinställer jag inlägg överhuvudtaget men som idag när jag har så mycket att göra utöver bloggen och har en möhippa i ryggen så påbörjade jag de här inläggen i mobilen på flygplatsen igår utifrån vad jag visste att jag skulle göra idag och sen brukar jag gå in och redigera dem innan de publiceras. Detta för att hinna med allt jobb jag gör runtomkring bloggen och det hoppas jag ni har förståelse för. Ledsen om det råkade publiceras för tidigt och blev förvirrande för er. Kram

  Reply
 • Vart är din fina vita top från?kram

  Reply
 • Åh, en från H&M som jag köpte för flera år sedan tyvärr <3 Kram

  Reply