Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:31 | August 22, 2018

leopardklänning och svart hatt

leopardklänning här // lång kofta Mango här // hatt Åhléns här // pumps Nelly här // Balenciagaväska här

Exakt så här skulle jag vilja se ut idag, men det gör jag inte!

Haha, jag hade något liknande på gång men det visade sig att klacken på mina svarta boots är alldeles nerslitna och det finns ingenting värre än det där metall-ljudet när ett par slitna klackar slår i asfalten, håller ni inte med? Jag upptäckte dessutom att de är alldeles missfärgade så det är dags för ett par nya asap.

Min fina hatt från Tiger hade dessutom legat längst ner under alla mössor och halsdukar på hatthyllan och var alldeles platt och skrynklig. Den brukar återhämta sig fint men den behöver nog ett par dagar på sig, minst.  Så jag tänkte om helt och ändrade hela min outfit, vad det blev får ni se vid ett senare tillfället för nu ska jag skynda bort till min tandläkare och direkt efter det ska jag träffa Amanda och fota.

Puss på er!


2 kommentarer2 kommentarer om “leopardklänning och svart hatt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här