Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | August 14, 2018

så här vill jag alltid äta min frukost

Hej tisdag! 

Kan vi komma överens om att det är så här vi alltid borde få starta dagen och äta vår frukost? I solen på en veranda med havet som enda utsikt! Lugnet alltså… Det var så här vi blev väckta på Fejan Outdoor morgonen efter och jag kan lova er att min frukost inte ser ens i närheten ut som den här idag. När jag vaknade i morse och öppnade vårt kylskåp här hemma i lägenheten ekade det tomt så det blev en hårdmacka med lite smör på till frukost, haha. Deppigt värre!

Sean hade ordnat med chiapudding till frukost, i vanliga fall serverar Fejan yoghurt.

Jag är ju ute efter ett råtting-möblemang och jag älskar de här stolarna som stod överallt!

Frukostbuffé, det måste vara något av det bästa som finns va?


2 kommentarer2 kommentarer om “så här vill jag alltid äta min frukost”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser sååå drömmigt ut!
    Har du provat att bo på Svartsö Logi? Det är ungefär samma sak som detta- kan verkligen rekommendera!

    Reply
  • Ja jag försökte boka det i våras men var slutsålt hela säsongen så ska försöka nästa år igen 😛 Kram och tack för tipset, det ser så magiskt ut.

    Reply