Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:38 | August 13, 2018

vecka 33 – tillbaka på kontoret, middag med efterlängtade vänner och ny fotograf

veckans planer

Jag jobbade hemma ett par timmar i förmiddags och tog plats på kontoret strax innan lunch idag, gick genom helgens bravader med Petra och Forni, började beta av min mailinkorg och fixade Way Out West-inlägget till bloggen. Jag har skrivit ut lite prints till mina produkter som jag ska hem och testa med prototyperna och kommit en bra bit med planeringen inför höstens samarbeten. Nu ska jag snart stänga av datorn och kila hemåt, jag och Mattias har bestämt oss för att ge Game Of Thrones en sista chans. Vi har börjat titta på första säsongen tidigare men stängt av halvvägs in i första avsnittet för att det var så dåligt men nu har även våra vänner som var anti Game of Thrones trillat dit och kan inte få nog. Jag längtar lite efter en serie att bli beroende av så i kväll ska vi ge det en andra chans!

I morgon ska jag till frisören, fota med en fotograf, vi ska köra en testfotografering och tanken är att jag i så fall kommer använda mig av henne ibland till samarbeten och att fota outfits så att jag och Matilda kan lägga fler timmar på mitt nya företag. På onsdag är jag helt obokad, jag ska färdigställa min budget, finslipa den sista produkten i första kollektionen och på kvällen ska vi äta middag hos Kristian och Stina, vi har knappt setts i sommar då de varit bortresta och jag har saknat dem och min lilla Maximilian så mycket.

På torsdag är det första dagen med Matilda sedan semestern, som jag har längtat, det ska bli så kul att få höra om hennes sommar och att kickstarta hösten tillsammans och på kvällen ska jag och Matilda ut och äta middag och dricka drinkar. Ni kanske kommer ihåg när hon gjorde ett inlägg och svarade på frågor om mig? Då fick jag en liten pik för att vi faktiskt aldrig har varit ute och ätit middag och festat till det ihop så nu ska det bli ändring på det, haha. På fredag har jag inga möten inbokade men jag tror att jag åker ut till landet så tidigt som möjligt och jobbar därifrån, det är kräftskiva på Nobis på kvällen och det vore asroligt men det känns som att det här blir den sista ”sommarhelgen” på landet för min del så jag är sugen på att bara smita ut dit och ta det lugnt. 

veckans bästa

Veckans bästa är helt klart att vara tillbaka på kontoret! Jag har fått en hel del gjort idag och stundtals stannat upp under våra tjejsnack och asgarv och insett hur lycklig jag är som får dela konto med mina vänner. Det finns inte ett uns av ångest inför hösten i min kropp, jag känner mig så redo och laddad inför allt den har att erbjuda. Det är ju dessutom lite av en bonus att det fortfarande är 20 grader och sol här i Stockholm, sommartemperaturen får gärna dröja kvar ett par veckor till men det får gärna regna lite också, jag har saknat regnet och mysfaktorn det för med sig.

veckans sämsta

Vi var ju duktiga och stannade på hotellet i lördags så min plan var att vara utvilad och känna mig superfräsch idag. Tyvärr kom jag hem till en liten vovva med dålig mage så Mattias fick ta passet under första halvan av natten och jag det andra. Tyvärr lyckades jag inte somna om så mellan 4-6 i morse låg jag och klappade på Charlie samtidigt som jag kollade på Fyra bröllop och en begravning och hann med två promenader till parken. Ganska mysigt men det har också resulterat i att jag är väldigt trött och nästan lite yr idag fast i morgon är jag förhoppningsvis helt återställd igen.

veckans låt

Ok, jag tror att jag har tipsat er om Swalla med Jason Derulo & Nicky Minaj tidigare? Eller kanske inte? Det är i alla fall en av mina favoritlåtar som jag har plågat alla mina vänner med under sommaren. Och för ett par veckor sedan satt jag och Damon och letade härliga lounge-spellistor på Spotify och då ramlar vi över en lugn version av min favoritlåt som heter Swalla – Bossa Remix. Den har nu tagit över platsen framför Swalla som min favorit för tillfället och ni måste lyssna på den här. Mattias tycker att jag är så konstig när det kommer till min musiksmak, den är väldigt spretig men det är precis så jag vill ha den, hehe.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här