Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:04 | August 9, 2018

fetaostsallad med sojabönor och valnötter

Hej på er! 

Det slog mig precis att jag åker till Way out West i morgon och sen är mina semesterveckor slut här ute på landet och vi börjar pendla till stan under veckodagarna. Jag klagar å andra sidan inte, jag har saknat kontoret och får alltid så mycket mer gjort när jag är där, det ska bli underbart att komma tillbaka även om jag kommer sakna att bo och vara här ute hela tiden.

Jag vet inte hur mycket fetaost jag har förtärt den här sommaren, först på Mykonos där jag åt grekisk sallad varje dag och här hemma har vi alltid fetaost i sallad, jag kommer snart börja se ut som ett fetaost-block, haha. Den här varianten är min favorit just nu och superenkel att slänga ihop. Till två personer behöver du 1 fetaost, 1 förpackning tinade sojabönor, en påse babyspenat, en näve valnötter, 1/2 paprika, 1 avokado, salt, peppar och lite Crema di Balsamico.

Ät och njut! 


4 kommentarer4 kommentarer om “fetaostsallad med sojabönor och valnötter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Ett tips: köp vitosten Oriental white extra creamy istället för fetaost. Finns på en rund metall förpackning med 800 g ost på vissa “utländska affärer”. Här i Göteborg på “Orienten” i Alelyckan, ibland finns den även på Hemköp. Kostar bara runt 30-35 spänn för 800 g. Och är fantastiskt god! Ha en trevlig helg på WOW!

  Reply
 • Åh, tack för tipset, det ska jag testa 😀 Kram <3

  Reply
 • Så gott det ser ut!

  Reply
 • <3

  Reply