Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:20 | August 7, 2018

drömmig frukost på Omayma Södermalm

linn herbertsson blogg Omayma Stockholm

Alltså Omayma!

Det är det här caféet som jag berättat om att jag gått förbi tidigare och gärna vill besöka. Sagt och gjort! På Skånegatan 92, intill Nytorget ligger denna pärla som jag varmt kan rekommendera. Är det någon av er som INTE gillar avokadomacka och smoothie bowls? Då har ni hittat fel till fel blogg, haha! Nej men skämt åsido, jag är glad att sådan här mat är en trend som verkar ha kommit för att stanna. För då kan jag som älskar frukostmat botanisera bland nya caféer som poppar upp lite här och där.

Lite fun fact är att i denna lokal låg det ett annat kaffe som hette Skåningen förut. Det fick jag veta då jag googlade på andra caféer runt Nytorget, som jag skulle ville besöka nästa gång, och blev såklart sugen på att titta förbi eftersom jag är skåning, det kan ju inte vara annat än bra med det namnet. Men sen kom jag på att jag satt i samma lokal, på samma adress och att det fiket lagt ner, haha, typiskt! Det kanske inte var så bra då, trots allt.

Igår var jag i stan och på kontoret men idag hänger jag på landet igen, sista veckan nu innan det är dags att återgå till kontoret som vanligt. Vi kommer dock pendla ett par veckor och suga ut det sista ur sommaren innan vi flyttar in till lägenheten i stan igen.

Puss på er!

linn herbertsson blogg Omayma StockholmOmayma Stockholmmat Omayma StockholmOmayma Södermalm Stockholmlinn herbertssonlinn herbertsson blogg Omayma StockholmOmayma vegan Stockholm

8 kommentarer8 kommentarer om “drömmig frukost på Omayma Södermalm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin klänning du har, vart kommer den ifrån? 🙂

  Reply
 • Tack snälla, det var dock inte en klänning utan en topp och ett par vida byxor, båda två från Twist & Tango Kram

  Reply
 • Ditt hår är såå fint! Kan du inte skriva lite mer om dina hårrutiner? T ex vad du använder för schampo, balsam och inpackning. Om du färgar eller tonar med något? Extensions? Etc etc. Vill ha ditt hår så gott det bara går! 😀 Kram Lisa

  Reply
 • Tack fina du! Hmm, ska sanningen fram så är jag ganska slarvig med mitt hår, jag har blekt det för mycket och slarvar ofta med värmeskydd. Nu har jag dock bytt extentions till Hairtalk som är mycket mer skonsamt än keratin som jag hade förut, slutat bleka håret och jag har min egna hårfärg så förhoppningsvis återhämtar sig mitt hår helt under de kommande åren. Kram kära du och tack för din kommentar! 

  Reply
 • Vart är klänningen ifrån? 😍

  Reply
 • Det är inte en klänning utan en topp och ett par vida byxor, båda två från Twist & Tango 🙂 Kram

  Reply
 • Åh skåningen <3 Om jag ska vara petig så var det någon lokal bort (där de säljer sushi nu). Var mitt favoritställe att hänga på! Du har även Pascal och även Kaferang som är mysiga runt Nytorget. Och missa inte Älskade traditioner som ligger runt hörnet!

  Reply
 • Aha, jag var helt säker på att det var samma lokal när jag kikade på google maps men då har jag fel för mig. 🙂 Åh tack för alla tips 😀 Kram

  Reply