Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:22 | August 6, 2018

vecka 32 – glamping, de första prototyperna och Way Out West

veckans planer

God morgon måndag! Jag vaknade upp i ett tält här ute på Fejan i morse och jag kunde inte önska mig en bättre start på veckan. Jag kan rekommendera alla att åka hit och det kommer upp ett inlägg med bilder från vårt härliga dygn här ute inom kort. Om en liten stund påbörjar vi vår resa tillbaka till stan och är framme vid lunch, då tänkte jag sätta mig på kontoret några timmar och i kväll kör jag ut till landet igen. Resten av veckan kommer spenderas på landet och jag har faktiskt noll planer, blir det fint väder så kommer vi göra lite båtutflykter och annars kommer vi mysa i huset och jag kommer jobba en del. I helgen drar jag till Way Out West med ett stort gäng från Cube och det blir min första Way Out West någonsin, och min första festival för den delen också. En gång i tonåren var jag, Maria och Sofia på väg till Emmaboda-festivalen men det blev aldrig av och sedan har det bara inte blivit någon festival för mig. Någon gång vill jag uppleva Roskilde eller något liknande och Way Out West känns som en bra mjukstart, festival men ändå inte.

veckans bästa

De första prototyperna till mina produkter har kommit, hurra! Materialet och kvaliteten känns 10 poäng, men det är fortfarande minst 1-2 vändor kvar med fabriken innan de kommer se ut precis som jag vill att de ska göra. Oavsett vad så är det så kul att äntligen få hålla en produkt i händerna och jag är så galet peppad inför hösten nu. Det ska bli roligare än någonsin att komma tillbaka till kontoret nästa vecka!

veckans sämsta

MYGG-INVASION! Den här värmen har ju definitivt ställt till det i naturen. Vi har knappt haft en enda mygga här under hela sommaren och sedan kom de över en natt. Jag är allergisk och kan få myggbett som utvecklas till bölder så jag brukar alltid använda myggspray men den här gången tog de mig utan förvarning. Jag har tio myggbett på mitt vänstra knä, lika många på min högra skinka och ännu fler utspridda på olika delar av kroppen. Det är ju inte bara obekvämt när det kliar hela tiden utan det ser också ganska ofräscht ut.  Nu har jag däremot överdoserat myggspray och inte fått några nya under ett par dagar så jag hoppas de försvinner snabbt. Varenda fönsterkarm i huset är fullt av nykläckta men redan döda små mygg, usch!

veckans låt

Ok, riktig hang up på den här låten! Jag tror att jag hörde Cola första gången på Mykonos och nu kan jag inte sluta spela den. När jag körde ett träningspass på landet i helgen körde jag den på repeat i 45 minuter, haha. Yes, that’s me, jag hänger upp mig på en låt och sedan spelar jag den dygnet runt i ett par veckor och sedan hittar jag en ny. Den här är däremot så bra så jag vet att den kommer hamna i min favorit-lista och spelas en lång tid framöver, men kanske inte lika intensivt som under den senaste veckan, hehe.


3 kommentarer3 kommentarer om “vecka 32 – glamping, de första prototyperna och Way Out West”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ta allergitabletter.. det gillar inte myggen och du blir inte biten <3

    Reply
  • Va sjukt, aldrig hört 😛 Måste testa nästa år. Kram

    Reply
  • Ja, säger precis som ovan. Jag får likadant med myggbetten och tar jag en klarityn så försvinner klådan ganska fort och svullnaderna går ned med.

    Reply