Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:05 | August 5, 2018

off shoulder-klänning och solhatt

klänning här // skor Louboutins här // hatt gammal från H&M

Hej söndag!

Hur mår ni idag? Vi har haft en jättehärlig helg på landet tillsammans med Jonathan och Mikaela och jag har haft på mig den här lilla blåsan. Jag älskar off shoulder-klänningar lika mycket fortfarande och tycker att den här klänningen med dess vita och blå ränder passar så fint här ute i Skärgården.

Om en liten stund ska jag ta mig in till stan och hoppa på en buss tillsammans med Mira som jobbar med PR för Cold Mode Brew, tillsammans med dem ska vi ta oss ut i norra Skärgården och paddla kajak och övernatt i sådana där tält som nästan ser ut som små hotellrum. Glamping kallas det visst, som jag gissar är en förkortning av glam och camping!

Jag har drömt om att få göra det i över ett år när jag såg sådana tält för första gången i mitt Instagram-feed. I april började jag kolla tillgänglighet på ett ställe som har liknande övernattning inte så långt från vårt lantställe men de var fullbokade maj-september, alltså hela säsongen.

Så gissa om jag är peppad inför det här, jag kommer ta en massa bilder som kommer upp nästa vecka och undertiden kan ni följa vårt lilla äventyr på min Insta Story!

Puss så länge…
 


1 kommentarerEn kommentar om “off shoulder-klänning och solhatt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • jättesnyggt verkligen, men helt ärligt, går du verkligen runt med stillettklackar ute på landet? otroligt glamouröst isåfall.

    Reply