Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:10 | August 1, 2018

ljusrosa klänning och solhatt på ängen

linn herbertsson blogg safari rosa klanning adoore solhatt

klänning Adoore här // hatt H&M // solglasögon Celine

Hej hjärtan!

Jag checkade ut igår, eller jag satt och svarade på mail och fixade en massa bilder från Mykonos men sedan gav jag upp runt tolv-tiden när värmen kom ifatt mig. Då var det dopp i poolen en gång i timmen och skugga på framsidan av huset som gällde. Vi fixade i trädgården så mycket vi orkade och fysisk aktivitet fungerar ändå helt ok i värmen tycker jag, om man tar många pauser, det är att tänka och vara effektiv i jobbet jag tycker är svårast.

Så igår fick jag bara erkänna mig besegrad och stänga av alla jobb-tankar! Idag steg jag upp vid sju för att hinna med en massa innan det blir riktigt varmt, jag försöker vara aktiv under morgonen och kvällen och under dagen ska vi träffa Johan, Sofia och Juni. Vi har ganska många vänner som är ute i Skärgården under augusti så vi kommer passa på att hänga med alla och njuta av ytterligare några lata dagar innan sommaren går mot sitt slut.

Jag fortsätter med Mykonos-inlägget under dagen så det kommer upp så fort jag är klar, puss & kram!

linn herbertsson blogg safari rosa klanning adoore solhattlinn herbertsson blogg safari rosa klanning adoore solhatt linn herbertsson blogg safari rosa klanning adoore solhatt

4 kommentarer4 kommentarer om “ljusrosa klänning och solhatt på ängen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej bästa Linn! Letar efter ett inlägg som du skrev för ett tag sedan.. det handlade om hur du tänkte på vad din mamma hade sagt/känt om hon såg hur dåligt du mådde. Och detta blev som en vändning för att du insåg att du måste leva/ta dig ur mörkret för henne. Vet du vilket inlägg jag syftar på?

  Det var så vackert att jag tänker på det än idag och jag vill verkligen dela det med min bästa vän som går igenom samma som du. Jag har också förlorat en förälder och alla dina inlägg om sorg har hjälp mig otroligt mycket. Jag får så mycket styrka från dig och dina texter. Kram <3

  Reply
 • Hej kära du, tack för dina värmande ord, vad glad jag blir. Jag scrollade genom en del inlägg men vet inte exakt vilket du syftar på, jag känner igen det men har skrivit så många. Däremot kan du kika här nedan, där ska alla inlägg jag skrivit om min mamma vara samlade. Hoppas du hittar inlägget du syftar på, massa kramar och jag sänder lite extra styrka till din vän!

  https://linnherbertsson.se/tag/min-mamma/

  Reply
 • Och just det, glömde skriva att jag är så taggad för lanseringen att ditt företag. Är så nyfiken på vad själva produkten eller produkterna är!! Kram <3

  Reply
 • Vad kul, snaaart kan jag berätta mer 😀 Kram <3

  Reply