Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:02 | July 30, 2018

vecka 31 – kontorsdagar i 30 graders värme, veterinärbesök och friluftsliv

veckans planer

Hej måndag! Jag känner mig så levande idag, jag antar att det är Mykonos-ruset som sitter kvar och vägrar släppa taget men jag brukar också känna så här när jag utsätts för mycket olika känslor på en och samma gång. Som idag, jag är lycklig efter en fantastisk resa, för att jag får spendera en dag på kontoret och sen har två härliga semesterveckor kvar ute på landet, jag har lämnat pappa på tågstationen och det är alltid lika jobbigt. Jag saknar vissa personer men har fått nog av andra! Jag längtar efter allt kul som händer i augusti, samtidigt som jag bara vill stanna tiden en stund. Jag älskar att må så här, bitterljuv är nog den känslan som beskriver det som händer i min kropp bäst idag.

Det är 29-30 grader på kontoret och luftfuktigheten måste vara skyhög för min hårbotten torkar inte riktigt efter min dusch i morse, haha. Men det gör detsamma för jag har bara sett en annan själ i hela byggnaden idag. Jag kommer sitta här och kämpa på så länge jag klarar av värmen, men det är skönt att få en massa gjort så blir mina kommande dagar på landet lite lugnare. Vår plan är att åka mycket båt, fiska i solnedgången och jag ska paddla paddle board, jag vill blir riktigt grym och sedan ska jag försöka mig på att köra yoga på brädan vid vår brygga, spännande.

På torsdag ska jag in till stan och kontoret och jobba under dagen och då följer Charlie med för sedan ska vi på återbesök hos veterinären under eftermiddagen. Hon har ju mått väldigt bra efter hjärtsvikten och medicinen verkar fungera fint men jag har en hel del frågor som jag vill ha svar på, angående hennes kost, motion osv. Fredag och lördag blir det landet och sedan på söndag smäller det…

veckans bästa

…då ska jag nämligen på ett event och övernattning med Mode Cold Brew till Fejan Outdoor. Jag har ju skrivit om Svartsö Logi tidigare och jag har velat åka dit i två år nu men när jag skulle boka i april var hela säsongen redan fullbokad. Jag hade ingen aning om att det finns fler ställen som erbjuder camping ute i Skärgården men det gör det tydligen och Fejan ser nästan snäppet bättre ut då det ligger mer öde. Vi ska paddla kajak, kolla på solnedgången och sova i mysiga tält. Jag är så redo för lite friluftsliv!

veckans sämsta

Värmen! Jag är fan trött på det nu alltså, att inte kunna leva på som vanligt. Att se träden gulna, bli bruna och tappa löv mitt i sommaren, det är så sorgligt. Att hela tiden vara rädd för att det ska börja brinna och se på nyheterna om alla som redan är drabbade runt om i landet. Att inte få använda grillen, behöva stiga upp i ottan för att orka få någonting gjort och sedan inte ha någon energi kvar förrän solen går ner igen. Jag undrar om jag kommer ångra de här känslorna sen när det blir kallt och ruskigt ute, fast jag tror ändå inte det. Jag tänker hellre klart, orkar jobba, träna och vara aktiv i kylan än mår så här i värmen.


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 31 – kontorsdagar i 30 graders värme, veterinärbesök och friluftsliv”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, jag tycker också värmen är jobbig nu. När det “bara” var varmt gick det väl an, men nu när det är så jäkla hög luftfuktighet också så går det ju inte ens att andas! Och så oron över bränderna och för mig som häst tjej är man också oroad över skörden, kommer vi ens kunna få tillräckligt med mat åt våra hästar i höst/vinter? Usch alltså 🙁 Får hoppas på lite svalare och mer regn snart!

  Reply
 • Ja så skönt att det är över, jag njuter varje dag det är lite svalare nu, haha. Kram och håller tummarna för ok skörd och mat till hästarna. Kram

  Reply
 • Hej Linn! Har en fråga som inte riktigt har med inlägget att göra. Just nu har jag mina nycklar i en ”smyckespåse” för att jag är rädd att repa fodret i mina väskor, mobil, plånbok etc. Skulle dock vilja ha dem i något snyggare. Har du en vanlig nyckelring eller ett fodral till dina nycklar? Har kollat på en LV key pouch men känner mig supervelig och ville därför höra hur du gör med dina nycklar 🙂

  Reply
 • Hej där, åh sorry, du frågar fel person, hehe. Jag har min nyckelknippa löst i väskan men brukar i alla fall lägga den i lilla facket. Ibland händer det dock att jag lägger ner den tillsammans med kamera, mobil och allt annat, lite slarvig när det kommer till sånt. Hoppas du hittar något fint som passar dig, kram!

  Reply