Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:08 | July 27, 2018

vita plagg och accessoarer i strå

strandblus här // klänning här // strandväska här // sandaler här // badlakan Totéme här // stråhatt här //

Hej godingar! 

Här kommer lite semesterinspiration! Jag tycker det känns så galet att vi har haft mer eller mindre tre månaders sommar nu och när vi kommer hem i morgon har vi två veckor kvar på landet och en hel sommarmånad kvar. Jag älskar mitten på augusti när alla kommer hem från semester, lite solbrända, fräscha och gladare än vanligt.

Från och med mitten på augusti kör jag och Matilda igång på halvtid igen och jag kommer vara inne i stan 3-4 dagar i veckan men jag misstänker att vi bor ute på landet och pendlar om vädret håller i sig. Nej, nu ska jag njuta av vår sista heldag här på Mykonos, i morgon hinner vi bara med frukost på hotellet innan vi måste checka ut och bege oss mot flygplatsen.

Puss på er och ha en fin fredag!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här