Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:00 | July 26, 2018

vårt hotell på Mykonos

Hej torsdag!

Här kommer ett gäng bilder på vårt hotell My Aktis här på Mykonos! Vi hade ju ganska höga förväntningar eftersom vi älskade vårt hotell förra året. Servicen och atmosfären på Hotel Princess var nämligen tio poäng och vi trivdes overkligt bra där!

My Aktis ligger helt perfekt, i en liten vik nere på södra sidan av ön, utsikten är fantastisk, faciliteterna likaså. Däremot har de inte riktigt fått till servicen. En air condition som inte fungerar, matbeställningarna blir fel och hotellet som bara är ett år gammalt skulle behöva en riktigt bra hotell manager för att få till helhetskänslan ordentligt.

Trots det är vi hur nöjda som helst, här är jättefint och fräscht vilket jag tycker är det viktigaste men för att få kosta så mycket som My Aktis gör per natt så är det en del som saknas. Ett stort plus är att det ligger så nära stranden och i morgon ska jag gå ner och snorkla. Jag har alltid en snorkel och ett cyklop med mig när jag åker utomlands till varmare breddgrader. Snorkling är något av det härligaste jag vet.

Ha en fin dag så hörs vi i morgon gullungar, puss och kram!


1 kommentarerEn kommentar om “vårt hotell på Mykonos”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här