Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:16 | July 26, 2018

3 goda smoothie bowls – hallon, spenat och mango

Hej hjärtan!

Jag har samlat de tre smoothie bowls recepten jag har gjort mest i sommar här nedan. Jag vet att jag tjatar om mina smoothie bowls men det är en rutin jag har haft i mitt liv i över 1,5 år nu och jag mår så bra av det. Förr var jag absolut sämst på att få i min frukt, vitaminer och grönsaker men genom att göra fina smoothie bowls så blir det lite roligare (och godare) tycker jag.

Jag startar ofta min morgon med en smoothie bowl och om jag inte hinner med frukost blir det smoothie i kombination med något annat till lunch. Jag är helt övertygad om att det dessutom är tack var de här godingarna som jag har lyckats hålla mitt sockerberoende i hyfsat schack. En annan rutin jag fått in är att starta morgonen med en kopp varmt vatten som jag river ingefära och pressar en halv citron i.

Även det tog jag med mig från tiden tillsammans med min hälsocoach som berättade att det renar tarmarna och att mycket av vårt immunförsvar sitter där. Det är viktigt att vattnet är varmt dock, precis som när man diskar så löser det bättre upp smuts och tar med det ut genom tarmarna. Ett litet tips är dock att dricka citronvattnet med sugrör så att ni inte skadar era tänder för mycket.

Här kommer mina tre favoritrecept just nu!

linn herbertsson smoothie bowls

Recept

1 banan
1 tsk kokosolja
1 msk chiafrön
2 dl mandelmjölk
2 dl frusna hallon

Topping: banan, hallon, jordgubbar och kokos.

smoothie bowls

Recept

1,5 dl kokosdryck (osötad)
1/2 banan
1 tsk matchapulver
1 msk kokosolja
1 avokado
1 näve fryst grönkål
1/2 dl fryst ananas

Topping: kiwi, banan och pumpafrön

smoothie bowls

Recept

1 Caja block alt. 1 dl fryst ananas
1 banan
2 dl mandelmjölk
1 dl fryst mango
1 msk kokosolja

Topping: banan och kokosflingor


6 kommentarer6 kommentarer om “3 goda smoothie bowls – hallon, spenat och mango”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för inspon! Ser gärna fler liknande inlägg 🙂 ska kliva upp och laga en smoothiebowl till frukost nu bara för det, yummi!

  Reply
 • Mer smoothie-inlägg kommer efterhand som jag testa nya recept. 🙂 Vad kul att du gillar det! Kram <3

  Reply
 • Är inne i en smoothie-period nu så tack för recept

  Reply
 • Vad kul, jag med 😀 Kram

  Reply
 • I can officially say that I’ve tried all of these smoothie bowl recipes now and have had them multiple times! I think if you’ve had something multiple times than it means that you really like something, if not love it! I love that you can get so creative with what you put in smoothie bowls these days too! I always like to add some sort of nut butter on top! Cashew butter is my favorite, what’s your favorite nut butter! All in all, you should create a recipe or cookbook because you have such an eye for creating great recipes!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • That makes me so happy to hear, glad you liked (love :P) it <3 XXX

  Reply