Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | July 25, 2018

leopardprint och polaroidkamera

linn herbertsson blogg

kilklackar Valentino från förra året här // leopardbikini Ganni här // sarong Ganni här // necessär Louis Vuitton här // solglasögon Celine här // polaroidkamera Instax här

Hej onsdag!

Så här ser dagens outfit ut idag! Jag njuter varje sekund av Mykonos! Jag vet inte hur många glas bubbel eller hur många Aperol Spritz jag har druckit den här veckan och hur många dopp jag har tagit i poolen. Det är varmt och skönt under dagarna men som tur är så är Mykonos känt för att vara ganska blåsigt och det är bara skönt med svalkande vindar.

Under dagarna går jag runt i en bikini och min leopardbikini från Ganni med tillhörande sarong är den jag har använt mest och jag som är nitisk när jag packar älskar att få tillhörande resepåse till mina bikinis, den här i leopard är så fin och gör det enkelt för mig att lokalisera bikinin bland min packning.

Jag är så sugen på att ta fram ett leopardprint till mina nya produkter och göra en hel leopardkollektion till våren, men jag börjar med enfärgade produkter som passar alla, det känns säkrast i början. Jag har även gjort ett mönster av loggan till silkespappret som man får produkterna i och det vore drömmen att ta fram ett eget tyg i det mönstret.

Åh, jag längtar tills jag får visa er vad jag har jobbat med i så många månader på att ta fram och nu borde det inte vara långt kvar. Nästa vecka när jag kommer hem borde jag ha fått prototyperna från fabriken, sedan blir det minst 1-2 vändor med ändringar men jag siktar på att allt ska var klart i september.

Det har blivit lite förseningar p.g.a materialet som inte riktigt blev som vi hade tänkt oss men jag har räknat med förseningar, skulle produkterna komma upp på hemsidan i augusti hade det varit riktigt snabba ryck, september är alltså mer realistiskt och jag hoppas verkligen det för nu vill jag inte vänta en sekund längre.

Hoppas ni har det fint där hemma, puss och kram!

linn herbertsson blogglinn herbertsson blogg

2 kommentarer2 kommentarer om “leopardprint och polaroidkamera”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här