Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:45 | July 25, 2018

gul klänning med vita prickar

gul topp här // tillhörande kjol här // väska Louis Vuitton // sandaler Hermes

Hej älsklingar!

Onsdag idag och vi har halva resan kvar att njuta av, det känns så härligt och igår pratade vi om hur mycket vi redan har hunnit med. Det värsta som finns är när man är på en resa som man har sett fram emot så länge men inte riktigt känner att man har utnyttjat tiden rätt.

Hittills har vi infunnit oss på nästan varenda bokning vi gjorde i förväg och vi har haft helt fantastiska dagar. I söndags var vi på Scorpios och åt långlunch och stannade sedan kvar och festade hela natten och fortsatte på Michaela och Damons terass när vi var tillbaka på hotellet. En av de bästa dagarna i mitt liv och den här resan har redan överträffat sig själv.

Jag fick en hel del frågor om det gula setet jag hade på mig i söndags som jag har länkat ovan. Jag köpte det veckan innan vi åkte men nu när jag kikade var nästan alla storlekar slut så ni som var intresserade får skynda er. Jag har ett set i storlek 36 som är på väg hem till mig, det blev fel leveransdatum så jag fick beställa ett till med expressleverans så maila mig om ni är intresserade på [email protected]

Vi har legat vid poolen hela dagen idag och nu är det dags att svira om för sen lunch!

Puss på er!


3 kommentarer3 kommentarer om “gul klänning med vita prickar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh I couldn’t agree more! Looking forward to a trip and then it not turning out as you had hoped is always a bummer. I think that is why it’s important to really make sure that you are planning things that you want to do (if you are in control of your trip that is) and making sure you leave plenty of time to relax and unwind because if you are tired and don’t have time to take it easy by cramming as many possible things into your trip that can really break or make a trip!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Så fin!

  Reply
 • Tack gulliga du <3

  Reply