Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:10 | July 23, 2018

vecka 30 – MYKONOS

veckans planer

Hej Mykonos! Det blir inte så mycket av veckans planer den här veckan, eller det blir snarare veckans restaurangbokningar, haha. Vi har varit här två dagar nu och är lite slitna från gårdagen då söndagar är en av de bästa festdagarna här. Klockan 16 idag har vi lunchbord på Solymar och i kväll är det bara att ladda om för vi har middagsbord på favoriten Sea Satin klockan elva. På onsdag har vi lunchbord på Alemagou och lite tidigare middag på Nammos klockan åtta om vi orkar. Onsdagen håller vi obokad under dagen så vi får se om vi bara hänger på hotellet eller åker till någon mysig strand. Jag funderar på om jag ska försöka få med mig gänget in till Mykonos Stad litet tidigare så vi kan gå runt i alla mysiga gränder och kika i lite butiker innan vi har bord på M-eating klockan tio. Där har vi inte varit tidigare så det ska bli kul att testa. På torsdag har vi bord på Spilia klockan 15, Sea Satin på kvällen igen men vi får se om vi bokar om och kör någon spontanare istället. Fredag är sista dagen och kvällen och vi har bokat Hippie Fish som jag verkligen ser fram emot att uppleva, det ser så typiskt grekiskt och charmigt ut. På lördag hoppas jag att vi har återhämtat oss hyfsat efter vår intensiva vecka för vid lunch går planet hem till Stockholm igen men vilken underbar vecka vi har framför oss alltså. 

veckans bästa

MYKONOS! Haha, så klart! Jag ser så mycket fram emot den här semestern. Jag har jobbat en hel del under veckorna där hemma men den här veckan blir det endast lite blogguppdateringar och Instagram som gäller. Allt annat lägger jag på is och jag tänkte inte ens logga in på min mail under tiden vi är här. Min agent som jobbar med prototyperna har fått instruktioner om att smsa mig om det dyker upp några frågor från fabriken under veckans gång och absolut inte maila. Så skönt och nu ska jag ägna all min tid till att hänga med mina älskade vänner, njuta av goda luncher, middagar, dansa med en drink i handen till solnedgången och ligga vid poolen och läsa böcker. 10 poäng helt enkelt!

veckans sämsta

Jag saknar Charlie så mycket! Ledsen om jag tjatar men det är jobbigt att vara ifrån henne nu så kort inpå att vi trodde att vi skulle förlora henne för alltid, chocken har inte riktigt lagt sig ännu. Pappa skickar dock bilder varje dag och så kör vi Face Time då och då så att vi får se henne också, haha.

veckans låt

Jag är så sen på bollen nu men jag sparar ofta låtar jag hör på radion eller ute i mina spellistor och sedan går jag tillbaka och lyssnar och helt plötsligt har låten vuxit i mina öron så att den blir en favorit. Precis så var det med I love you av Axwell & Ingrosso som går på repeat i mina hörlurar den här veckan på Mykonos. Bra pepplåt dessutom!

Vad hittar ni på den här veckan? Vecka 30 känns ändå som en av de veckorna då allra flesta är bortresta och utomlands. Jag hoppas att ni har en härlig vecka oavsett var ni befinner er, puss!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 30 – MYKONOS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här