Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:02 | July 22, 2018

fantastisk brunch på Greasy Spoon

Vankas det söndagsbrunch kanske?

Du som älskar brunch och inte varit på Greasy Spoon har en till plats att skriva upp på din to-do! Här ser ni Eggs Benedict (för övrigt den godaste Eggs Benedict jag smakat), avocadotoast och american pankaces, men det finns oändligt med brunchrätter på menyn. Varken jag eller Matilda hade nånsin besökt Greasy Spoon innan.

Vi har hört talas om det, men också att det ofta är väldigt svårt att få bord. Då kom vi på den genialiska idén att gå hit under en vardag (sen lunch) eftersom Greasy Spoon serverar brunch hela dagen, varje dag. Mysigt, gott och ordentligt med mat. Kan varmt rekommenderas som vardagslyx eller söndagsbrunch men under helgen får ni räkna med lite kö för att få bord.

Som ni kanske märker så blir jag lite rastlös av att bara hänga på landet och det har blivit en hel del turer in till stan under våra semesterveckor, hehe. Men jag har fått möjlighet att känna lugnet också, bara det att jag klarar av lugn och ro i max 1-2 dagar innan jag blir rastlös.

Vi har dessutom gjort flertalet utflykter i Skärgården och huset och trädgården håller oss sysselsatta vilket jag är glad för. Jag har också fått mycket tid till att jobba med mitt nya företag och går allt som det ska så ligger prototyperna och väntar på mig på posten när vi kommer hem från Mykonos, så håll tummarna.

Puss på er!


4 kommentarer4 kommentarer om “fantastisk brunch på Greasy Spoon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken superbra tips:), Greasy Spoon ska absolut testas nu när man är hemma i Sverige över kort semester. Ha en bra dag, kram från mig 🙂

  Reply
 • Tack fina du och detsamma, hoppas du gillade det 🙂 Kram

  Reply
 • Yes! You should have seen my excitement when I saw you posted another brunch recommendation! One thing that particularly stands out to me about the Greasy Spoon is that they have so many vegan options, and options that are the vegan version of non-vegan food! This is definitely the place to tell you friends, family, neighbors, and childhood teachers about! Those pancakes seriously look delicious. My mouth is starting to water right now as I think about going out to brunch next weekend. I hope you have been having a lovely Sunday Linn!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Totally agree, take care xxx

  Reply