Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | July 20, 2018

smoothiebowl med lingon och björnbär

Hej fredag!

Jag har haft två riktigt hälsosamma veckor här på landet inför Mykonos, och bra är väl det för Mykonos blir allt annat än hälsosamt, hehe. Jag fick en kommentar av en pt att de här smoothie-recepten är rena sockerbomber och inte alls bra för hälsan. Personligen tror jag att alla får hitta något som passar dem själva och det här fungerar jättebra för mig.

Jag kommer aldrig utesluta fruktsocker helt och när jag äter en smoothie bowl fullmatad med frukt, bär och vitaminer på morgonen får jag noll sötsug på kvällen vilket är precis vad jag vill undvika. Annars slinker det alltid ner en påse godis eller ett gäng bullar och min trötthet är nästan som bortblåst sedan jag la om min kost för ett par veckor sedan. Så härligt!

Jag försöker experimentera med lite olika recept och eftersom det växer jättemycket lingon i skogarna här ute på landet så ville jag hitta ett recept på smoothie bowl med lingon och det här blev underbart gott.

Recept

1/2 avokado
1/2 banan
1 citron (hela citronen skalad)
1 dl frysta lingon
1 dl frysta björnbär
1 dl frysta granatäpple
2 dl havremjölk
1 msk kokosolja

Topping: 1/2 banan, pumpakärnor och kokosflingor.

Ner i mixern, smaka av och njut!


5 kommentarer5 kommentarer om “smoothiebowl med lingon och björnbär”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Adding coconut to smoothie bowls really does make a world of a difference! It’s funny how just one topping can completely change the taste of a recipe – and for the better! Normally I will put chia or hemp seeds on my smoothie bowls, never really pumpkin seeds. I tend to add them on buddha bowls or avocado toast, however, I do think it would work great with all the flavors and add a bit of nuttiness even though they aren’t nuts! I have been loving all these smoothie bowl recipes!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • So happy you like them Isabella <3 xxx

  Reply
 • Fin du är ❤️😍

  Hur gjorde jag för att gå ner 35 kg?
  https://nouw.com/sassabassa/hur-gjorde-jag-for-att-ga-ner-35kg-34239422

  Reply
 • Jag fick själv tips/uppmaning från en PT att lägga till lite salt och socker (ej från skräpmat) i maten nu när det är så varmt eftersom vi svettas ut mycket
  mineraler. Tror också på balans och att hitta den modell som passar en själv. Sedan är det ju så gott med smoothies/smoothiebowls. Livet måste vara njutningsfullt också! 😊

  Reply
 • Ah, bra tips, tack fina du ! Kram

  Reply