Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | July 19, 2018

solnedgång på landet

solnedgång skärgården

Skärgården och Stockholm har bjudit på några helt otroliga solnedgångar den senaste tiden!

Det är oftast under dagar då det har varit sämre väder, kanske även regnat lite, som himlen visar upp sig från sin bästa sida vid kvällens slut och då ser horisonten nästan ut som att den står i lågor. Fantastiskt, eller hur? Jag älskar att sätta mig uppe på berget, den högsta punkten på tomten med perfekt utsikt över solnedgången.

Det är så vackert och mäktigt, nästan lite obegripligt och jag får nästan nypa mig själv i armen. Vi har haft en jättemysig vecka på landet och idag hämtade jag pappa inne på tågstationen. Han kom upp och ska ta hand om Charlie när vi är på Mykonos, hon skulle ju egentligen vara med Mattias mamma men eftersom hon också har hund så tyckte vi att det var bäst att Charlie är med pappa så att hon får lugn och ro när vi är borta

Jag har börjat packa inför vår vecka på Mykonos och ska jag vara ärlig så gör det ont i mig när jag tänker på att jag ska vara utan Charlie i en hel vecka men det känns tryggt att pappa är här och har koll på henne. Jag har bett honom skicka bilder och videor varje dag, hehe.

Puss hjärtan!


2 kommentarer2 kommentarer om “solnedgång på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • I love how you compared this sunset to a flame! It really is incredible and it’s moments like these where you are reminded of the beauty of nature! It’s amazing how the sky can go from being bright blue one minute, to dark gray the next, and then an array of flaming colour like the ones in this sunset – incredible! You really found yourself a perfect spot 🙂

    http://www.beingisabella.com

    Reply
  • <3 <3 <3 Have a lovely summer!

    Reply