Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:51 | July 18, 2018

leopardbikini och kilklackar

linn herbertsson

leopardbikini här // sarong här // kilklackar Valentino från förra året köpta här

Hej vänner!

Vi njuter för fulla muggar av sommaren och jag tror aldrig att jag har upplevt en sådan här sommar tidigare? Det har ju varit varmt och fint väder maj, juni och halva juli hittills och jag håller tummarna för att det fortsätter så här hela augusti också. Vi kunde inte ha valt en bättre sommar att bara åka utomlands en vecka.

Däremot ser jag så mycket fram emot vår resa till Mykonos. Jag längtar efter ett dopp i kristallklart saltvatten, Medelhavsmat och varma nätter. För trots att vi har upp mot 30 grader under dagarna här i Skärgården så blir det väldigt kallt så fort solen går ner.

Jag har levt i bikini den senaste veckan och älskar min nya leopardbikini med tillhörande sarong. Jag är ju en sucker för leoparmönstrat som ni vet och jag älskar att sarongen är i samma material som bikinin. Den här kommer definitivt får följa med i resväskan till Mykonos, ingen tvekan.

Puss på er!

linn herbertsson ganni bikinilinn herbertsson blogg linn herbertsson ganni leopard

13 kommentarer13 kommentarer om “leopardbikini och kilklackar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var tvungen att formulera om min kommentar hur många gånger som helst för att inte låta så förbannad och besviken som jag först blev av ditt inlägg, men det är svårt.

  Håller tummarna att det fortsätter? Njuter av sommaren? Sveriges skogar brinner. Vi får assistans från utlandet för att försöka släcka i skog och mark. Människor har fått evakuera sina hem. Hundratals dog i Japan i först skyfall, sen värmeslag. Likaså runt om i resten av världen. Vi har inte haft en varmare sommar på vad sa dem, 150 år?

  Klimatförändringar är ett verkligt hot, och det är det som händer. Det känns så oerhört ignorant att uttrycka sig på det här sättet. De äldre kan knappt vara ute, inte bebisar heller. Vi måste sluta se det som något glassigt och härligt, och istället se det för det livshotande problemet det faktiskt är. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, jag säger inte att du ska bli vegan, sluta konsumera och källsortera, sluta med plast, sluta resa osv. Men om du inte vill belysa problemet så kanske du i alla fall inte behöver glorifiera det.

  Reply
 • Håller med! Mina föräldrar mister nog snart sin stuga pga bränder ungefär överallt.
  De har evakuerat och tvingats försöka komma fram till vad som är viktigast att få med.

  Men jag har inte sett någon bloggare ta upp detta allvarliga gigantiska problem!

  De som faktiskt kan hjälpa till att nå ut till folk, så att ännu fler kan hjälpa till.

  Det behövs pengar, mat, vatten, boende, stallplatser, hagar, ALLT!

  Och framför allt – regn.

  Reply
 • Jag är så ledsen och lider verkligen med er, jag hoppas att allt ordnar sig för dina föräldrar! Vet du någon insamling man kan skänka pengar till så får du gärna lämna en kommentar. Jag gör gärna allt jag kan för att hjälpa till. Anledningen att ingen tagit upp det misstänker jag är för att man kanske inte riktigt vet hur man ska kunna hjälpa till så länge det inte är lokalt. Kram!

  Reply
 • Jag har total förståelse för det. Att när det inte drabbar en själv så tänker man inte på det.
  Men nu är det så många platser i Sverige som kämpar mot bränder, varav en av de värsta är här hos oss, i Ljusdals kommun.

  Men jag skriver inte för att be om pengar egentligen. Utan för att ni med många läsare kan nå ut. Varna för grillning, fimpar osv osv.
  Och jag reagerade pga att du önskade fortsatt sol och värme. Men jag har läst dina andra svar om hur du menade.

  Har sett att några delar på instagram nu och det är ett bra steg tycker jag, för att uppmärksamma.

  Ni bloggare behöver ju inte veta hur man gör i varje kommun. Be läsarna hjälpa, för de som läser vet ju om det brinner nära dem..

  Reply
 • Jag brukar inte heller kommentera negativa kommentarer men blev väldigt upprörd även jag över texten och hur läget ser ut för många runtom i Sverige t.ex. Vi har inte fått in hälften av årets skörd till djuren, vattnet börjar sina i brunnarna. Det känns fruktansvärt att det kanske blir så illa att vi inte kan förse våra älskade djur med mat eller vatten.
  Är det så att många som bor i stan och alltid har tillgång till vatten inte ens reflekterar över torkan? Att grundvattennivån är hemskt låg?
  Havregryn, vetemjöl, grönsaker…det kommer inte från fabrik. Även om det inte märks av ännu kommer det bli ont om det och maten blir dyrare. Kött kommer finnas i överflöd nu då många tvingas slakta sina djur för de inte kan försörja dem med mat och strö i vinter. men sedan då, när bönderna förhoppningsvis hämtat sig, får de troligen hålla hårt i sina djur de har kvar och det kommer bli brist på svenskt kött = dyrare kött. Just nu är det för många varmt o härligt med sol, sol och sol på semestern. Och ingen kan påverka vädret. Men att säga att man hoppas att det fortsätter såhär med tanke på bränder, människor som lider och inte kommer kunna försörja sig på sitt yrke, och människor som förlorar sina liv som de sett ut. Jag tror inte att du är självisk på något sätt, du verkar vara genuin och gullig. Men jag blir lite ledsen när jag läser detta…

  Reply
 • Hej på dig! Jag är ledsen om mitt inlägg uppfattades på fel sätt. Under semestern blir jag lite latare och tar kanske inte upp aktuella ämnen på samma sätt här i bloggen som under hösten och våren, men tro för all del inte att jag inte märker av sviterna av värmen och hur det påverkar allt och alla. Vi har vattenbrist ute på Värmdö också, djuren får byta betesmarker för att inte svälta och vi ställer ut stora baljor med vatten på tomten för de vilda djuren. Det gör ont i mig och den globala uppvärmningen är ett faktum och ingenting vi ska bortse från. Däremot kommer de här varma somrarna historiskt sett med jämna mellanrum och vi borde nog avvakta och se hur kommande år blir, med det vill jag dock inte förminska värmeböljan och dess följder. Däremot tycker jag fortfarande att man får njuta av sommaren när den är här och göra sitt bästa för att hjälpa till så gott det går, och när jag skriver att jag gärna har sommar ett tag till så syftar jag på 20-25 grader och gärna regn och dåligt väder då och då som det brukar vara i Sverige. Inte konstant sol och inget regn. Jag är ledsen om mitt inlägg på något sätt förminskade de hemska förhållanden som vissa lever av p.g.a. värmen. Kram!

  Reply
 • Hej på dig! Jag är ledsen om mitt inlägg uppfattades på fel sätt. Under semestern blir jag lite latare och tar kanske inte upp aktuella ämnen på samma sätt här i bloggen som under hösten och våren, men tro för all del inte att jag inte märker av sviterna av värmen och hur det påverkar allt och alla. Vi har vattenbrist ute på Värmdö också, djuren får byta betesmarker för att inte svälta och vi ställer ut stora baljor med vatten på tomten för de vilda djuren. Det gör ont i mig och den globala uppvärmningen är ett faktum och ingenting vi ska bortse från. Däremot kommer de här varma somrarna historiskt sett med jämna mellanrum och vi borde nog avvakta och se hur kommande år blir, med det vill jag dock inte förminska värmeböljan och dess följder. Däremot tycker jag fortfarande att man får njuta av sommaren när den är här och göra sitt bästa för att hjälpa till så gott det går, och när jag skriver att jag gärna har sommar ett tag till så syftar jag på 20-25 grader och gärna regn och dåligt väder då och då som det brukar vara i Sverige. Inte konstant sol och inget regn. Jag är ledsen om mitt inlägg på något sätt förminskade de hemska förhållanden som vissa lever av p.g.a. värmen. Kram!

  Reply
 • Amen sluta vilket bra svar, tänk om fler ”offentliga” personer bemötte kritik såhär grymt! Tack för visad förståelse ❤️

  Reply
 • Tack fina du <3 Kram

  Reply
 • Lite avis på era kyliga nätter, i Bromma är det fortfarande varmt om kvällarna och nätterna! Älskar värmen men hade gärna kylt ner mig lite när solen går ner… Konstigt att det kan vara så olika fast det är så nära!

  Reply
 • Ja, här blir hyfsat kyligt om nätterna men de senaste nätterna har faktiskt varit ganska varma också <3 Kram och ha en fin sommar!

  Reply
 • Mykonos sounds amazing! Now you are making me very jealous. Mediterranean food is really my think and just thinking about all the fresh fruit, the beautiful views, and the clear water is making my heart throb! How convenient that you bikini comes with a matching skirt wrap. When on, it honestly looks like it’s an outfit … no one would ever know you were wearing a bikini. I’m glad the weather has been so nice for you, I did hear it was getting hot up there. But really, hot days are much more enjoyable than freezing cold ones for me!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Oh, Im so longing for the Mediterranean food <3 xxx

  Reply