Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:21 | July 18, 2018

gula toner och citroner

linn herbertsson blogg for love and lemons citronmönstrat gula plagg

stråväska Nelly här // baddräkt For Love and Lemons här // klänning här // vit bikini här // bikini For Love and Lemons här // solkeps Wera Stockholm här // necessär här //

God morgon godingar!

Jag är helt kär i dessa strandplagg med citroner från For Love and Lemons! Gult är en färg som har kommit smygande för mig de senaste åren och den är kanske lättare att gilla nu när den trendar denna sommar. Man blir så glad av gula plagg tycker jag och min resväska till Mykonos kommer innehålla en hel del gult.

Hur fint att köra denna look på stranden? Ingenting kan gå fel med stråväskan eller solkepsen, jag vet inte hur många stråväskor jag råkat införskaffa mig denna säsong men jag kan inte få nog! Älskar att det finns så många olika varianter.

Jag var så nära på att klicka hem baddräkten i juni men gjorde aldrig det och nu när den är slut i min storlek ångrar jag mig jättemycket, haha. Jag ska se om jag hittar någon liknande på Mykonos, det känns som att de borde ha en del plagg med citron-prints där.


4 kommentarer4 kommentarer om “gula toner och citroner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt med gult!

  Reply
 • Visst är det 🙂 Ha en fin sommar, kram

  Reply
 • Lemons are honestly one of my favorite things ever haha! I love them on clothes, food, tiles, anywhere! I also am glad that yellow and straw bags have become a trend of the season. They are so summery and are definitely items for spreading positive attitudes. For Love and Lemons is also one of my favorite clothing brands. There is actually a food blog named Love and Lemons which I would recommend checking out if you need any recipe inspiration!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • They’re beautiful, right 🙂 xxx

  Reply