Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:18 | July 17, 2018

Banana Split och jobb på Pom & Flora

God morgon hjärtan!

Det märks verkligen att semestern har börjat för många stadsbor, gatorna är nästan helt tomma. Igår åkte jag in till stan för att jobba med Matilda och få lite miljöombyte. Vi har slagit oss ner på Pom och Flora som är en personlig favorit för mig, men tidigare har jag bara varit på caféet på Odengatan.

Det blir nästan alltid en Banana Split med jordnötssmör när jag är på Pom&Flora, mums! Igår vidgade vi våra vyer och besökte deras café på Söder istället, så mysigt! Mitt tips till er som alltid hänger i samma områden är att vidga era vyer lite och turista i er egen stad. Ibland kan lite nya intryck göra susen och vi har redan konstaterat att vi ska bli bättre på att hänga på andra ställen än kontoret.

Jag och Matilda är visserligen lyckligt lottade som har den möjligheten med ett så pass fritt jobb, men då är det ju faktiskt dumt att inte utnyttja den. Igår var sista dagen jag och Matilda jobbade tillsammans och nu har Matilda tagit semester vilket innebär att jag ska klara mig utan henne i fyra hela veckor, vi får se hur det går med det, hehe!

Puss och Kram! 


5 kommentarer5 kommentarer om “Banana Split och jobb på Pom & Flora”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så gott 👌👌👌

  Stor bloggare köper statistik …. aja baja där!!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/stor-bloggerskan-koper-bloggstatistiken-34215975

  Reply
 • Hej Linn,
  Jag har en fråga angående Gucci-skorna. Jag köpte dem för två år sedan men har använt dem sparsamt sen dess tyvärr. Älskar dem men eftersom klacken är gjord av trä är jag rädd att slita ut dem.. har funderat på att lämna in dem o sätta på en extra sula men då försvinner ju den fina Gucci-logon under skon. Hur gör du?
  Kram

  Reply
 • Hej där, jag svarade på din fråga angående Gucci-skorna i det här inlägget. Kram! https://linnherbertsson.se/2018/07/17/mina-gucci-skor/

  Reply
 • I think you have taken the world of food, eating out, and cafes to a whole new level to me! Why is it that all your food has too look so good?! On the plus side, however, I now have lots of good breakfast inspiration so I’m not just having my go-to oatmeal, avocado toast with tomatoes, and granola, soy milk, and fruit for breakfast lol! There is really no going wrong with bananas and peanut butter too! I do think the environment and design of a cafe has to do a lot with your experience eating your food if that doesn’t sound cliché and this places gets a thumbs up from me in that department too!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Totally agree! xxx

  Reply