Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:34 | July 15, 2018

lång kappa, loafers och skepparmössa

kappa Busnel liknande här // skor Gucci här // Mom-jeans här // tröja Hunky Dory här // skepparmössa här // skjorta The Shirt Factory här

Hej mina favoriter! 

Jag hoppas att ni har haft en fin helg? Jag går mest runt och är lycklig för att jag får hänga med min lilla Charlie. Jag går och dagdrömmer om hösten när vi ska gå till kontoret tillsammans och hon är med mig varje dag på jobbet precis som vanligt.

Hon är så söt när jag säger att vi ska gå till kontoret på morgonen, då går hon stolt med svansen i vädret och visar vägen längst med Birger Jarlsgatan och förbi Stureplan. I hissen får hon ofta komplimanger av våra kontorsgrannar och sedan tar hon plats i sin korg vid mitt skrivbord och ligger där och tar sin förmiddagslur fram tills lunch.

Jag har nog alltid varit väldigt tacksam för att få ha Charlie i mitt liv men efter den senaste veckans händelser så är jag om möjligt ännu mer tacksam för varenda minut jag får tillsammans med min lilla älskling.

Men nu ska jag sluta tjata, hehe! Jag hoppas ni får en fin söndagskväll så hörs vi i morgon bitti. En vecka kvar på landet nu innan det bär av mot Mykonos.

Puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “lång kappa, loafers och skepparmössa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • I adore this outfit! It is the perfect mix of being tailored and formal with being casual and relaxed! The jeans and loafers really add to the layer back feeling, however, I do love this coat. It seems like the perfect thing to wear during the winter with a chunky knit underneath! Have a fabulous week Linn.

    http://www.beingisabella.com

    Reply