Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:39 | July 13, 2018

smoothiebowl med avokado, grönkål och kiwi

God morgon fredag!

Jag startade morgonen med den här gröna drömmen till frukost. Mattias är inte lika förtjust i smoothiebowl som jag så det blir oftast att jag bara gör till mig själv. De bowls jag oftast gör är de med hallon, blåbär och acai eller mango för jag tycker att de är enklast att få riktigt goda. Men ibland måste jag variera mig så jag testade mig fram och det slutade med en jättegod grön smoothie bowl som är enkel och snabb att slänga ihop. Den här kommer jag definitivt göra fler gånger!

Recept

1,5 dl kokosdryck (osötad)
1 msk kokosolja
1 avokado
1/2 banan
1 tsk matchapulver
1 näve fryst grönkål
1/2 dl fryst ananas

Ner i mixern och toppa med kiwi, banan och pumpafrön. Enjoy!


4 kommentarer4 kommentarer om “smoothiebowl med avokado, grönkål och kiwi”

    Your smoothie bowls always look so delicious! I made your mango one with the coconut flakes on top for my dad on Wednesday and we both just sat there in silence as we ate it – it was so good! Now, I actually am a big fan of having more green in my smoothies! I think that you don’t end up tasting it and it adds so much nutrients into it, not to mention creaminess with the avocado. I just picked up three kiwis from the grocery store yesterday, so this post came at the perfect timing!

    http://www.beingisabella.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här