Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:44 | July 13, 2018

inredning på Brandstationen

linn herbertsson blogg Brandstationen inredning södermalm

Hej älsklingar! 

Här om dagen bar det ju av in till Söder för lite miljöombyte. Jag tycker det är skönt att ha så pass nära in till stan från landet, då kan man göra någon rolig utflykt när det är dåligt väder. Befinner jag mig i trakterna kring Mariatorget har jag en go-to som jag bara inte får missa: Brandstationen på Hornsgatan 64. Där finns så mycket fint! Lampor, blommor, krukor, handstöpta ljus och möbler.

Ett perfekt ställe om du är ute efter något av det, eller bara behöver hitta en fin present till någon annan. Jag är på jakt efter en fåtölj till hörnet i matsalen hemma i stan och som jag misstänkte skulle jag hitta något om jag gick hit, det gör jag nämligen alltid, haha! Här är två som jag älskar. Nu återstår det bara att se vilken det blir, mitt tips till er som letar möbler är att låta beslutet mogna lite.

Brandstationen inredning södermalmlinn herbertsson blogg Brandstationen inredning södermalmlinn herbertsson blogg Brandstationen inredning södermalmsecond hand butik södermalminredningsbutik södermalm

Vilken fåtölj gillar ni bäst? Den bruna i skinn eller den blå i sammet? Den bruna hade passat så bra till vårt golv men det blåa är lite roligare och mer speciell tycker jag!


8 kommentarer8 kommentarer om “inredning på Brandstationen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den blå ser mest bekväm ut och har en härlig färg🙂

  Reply
 • Visst gör den 😀 Kram

  Reply
 • den blå, helt klart!

  Reply
 • <3

  Reply
 • Jag tycker faktiskt den bruna, just för att bryta trenden med sammet lite. Iaf om den passar hemmet i övrigt (mer än golvet). Ha en fin helg!

  Reply
 • Du kanske har rätt, vi har ju sammetssoffa så det kanske blir för mycket 🙂 Kram

  Reply
 • Svårt val! Tänker att den bruna är mer tidlös och bara blir snyggare med åren medan den blå kanske blir omodern? Men det är min personliga åsikt! 😊

  Reply
 • Hmm, bra tanke, måste fundera lite till 🙂 Kram

  Reply