Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:16 | July 12, 2018

jeanskjol, blåvitt & randigt

hatt här // kaftan här //  hårband Calvin Klein här // baddräkt Tommy Hilfiger  här // väska här //parasoll House Doctor här // jeanskjol här // solglasögon här //

Hej från ett varmt och somrigt Stockholm!

Blått, vitt och randigt – finare kan det inte bli. Dessa färger är svensk sommar för mig och jag älskar jeanskjolen till vänster. Jag har velat införskaffa en under hela våren och sommaren men inte riktigt kommit till skott. Denna från Ellos får det nog bli och en jeanskjol kommer nog inte slå fel nästa år heller så det är en väl värd investering.

Jag hade ju redan planerat hela min packning inför Gotland den här veckan och fokus var på blått, vitt och randigt. Som tur är så passar de kläderna lika bra i Skärgården så jag glider mestadels runt i min kaftan från Indiska med en scarfs i håret och en korgväska på armen just nu.

Jag hoppas att ni njuter av sommaren!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här