Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:29 | July 10, 2018

en fikapaus på Mahalo

linn herbertsson mahalo södermalm

Hej hjärtan! 

Söder bara växer i mina och Matildas ögon. Igår tog jag bilen från landet in till stan och upptäckte att det dessutom är mycket smidigare att arbeta från den här sidan av stan eftersom jag slipper köerna vid slussen och i tunneln. Igår gick vi runt på gatorna och fantiserade om hur härligt det skulle vara att ha ett litet kontor här i trakterna kring Mariatorget. Tänk, om vi dessutom kunde ha en liten affärslokal i anslutning när vi fått fart på bolaget. Dröm!

Det är viktigt att få drömma och pausa arbetet en stund. Därför slog vi oss ner på underbara Mahalo för att ta en lite nyttigare fika. Ni kanske minns när vi besökte deras café på Odengatan? Jag som tidigare har varit ganska motig till helt veganskt har Mahalo att tacka för mycket! Den här chokladkakan var bland det godaste jag ätit i fikaväg. Ett tips!

Nu ska jag fortsätta drömma om framtiden och jobba på lite till!

Puss och kram! 

linn herbertsson mahalo södermalm linn herbertsson blogg mahalo södermalmmahalo café södermalmmahalo södermalm

2 kommentarer2 kommentarer om “en fikapaus på Mahalo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • så gott

    Reply
  • Mahalo looks absolutely delicious! So far, my list of cafes I need to try is growing rapidly lol! It’s these types of places that I like so much because they have great, wholesome, and healthy goodies and treats that taste phenomenal that you would never know they’re vegan! I always try to take my parents and friends to these types of places to try to turn them onto the lifestyle more. The more you look, the more you’ll see it’s quite easy to eat vegan out and about. I know what you mean about taking time from work to just dream. In fact, I probably spend too much time dreaming about all the wonderful things I hope to accomplish one day! Anyway, I can’t wait to see what amazing things you have been concocting! <3

    http://www.beingisabella.com

    Reply