Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:47 | July 9, 2018

vecka 28 – nya produkter, Gotland och speed boat

veckans planer

Hej måndag! Nu är det riktiga semestertider, veckans planer-inläggen kommer inte vara lika matiga som vanligt och mitt nästas inbokade möte är i början på augusti. Hur underbart? Däremot är jag i full gång med produktionen av de första prototyperna i Kina så jag kommer behöva ägna en hel del tid åt min mail-inkorg den här och nästa vecka så att vi får rätt på alla detaljerna. Idag är jag i stan och jobbar hela dagen tillsammans med Matilda och i morgon bär det av till Gotland så de som egentligen har bäst koll på mitt veckoschema är Oscar och Lina som har planerat vår vecka och gjort en massa bokningar. Jag har faktiskt inte ens frågat vad de har planerat, jag tycker det ska bli så mysigt att komma dit och bara hänga med på allt. Mattias mamma ska passa landet och vi kommer hem på lördag, då är det tydligen något speedboat-race i Skärgården och efterföljande fest som Mattias syster med familj ska på så vi får se hur pigga vi är och om vi hänger med. Sedan har vi en vecka på landet, jag ska in till stan och jobba en-två dagar och sedan är det Mykonos som gäller. Oj, vad mycket kul att se fram emot nu!

veckans bästa

Jag har redan börjat skissa på fler produkter till mitt nya företag. Jag tänker att det är bra att hela tiden ligga steget före och så fort jag har de första produkterna klara för försäljning så kommer jag sätta igång produktionen av kommande produkter. Snart kommer jag kunna berätta mer för er och det ska bli så kul att gå involvera er mer i själva processen. Jag lyssnar väldigt mycket på er ska ni veta och det ska bli kul att få ta del av era idéer och önskemål och försöka göra verklighet av dessa. Så taggad!

veckans sämsta 

Att Sverige åkte ut ur VM så klart, men vi var ledsna en väldigt kort stund och sedan gick vi ner hela gänget och spelade boule och gladdes åt vilket fantastisk insats landslaget gjorde under världsmästerskapet trots allt.

veckans låt

Andreas och jag satt och pratade på Cubes sommaravslutning om när vi träffades för första gången och vi går långt tillbaka. Det var när vi gick en modevisning för Kanal 5 (om jag inte minns fel?) nere i tunnelbanan och jag hade precis flyttat till Stockholm så det måste vara en 8-9 år sedan. Andreas är ett riktigt litet lyckopiller och jag blir alltid lika glad av att se honom. För ett tag sedan gjorde han verklighet av sin dröm och har släppt en hel del låtar på Spotify, jag har tänkt att jag ska lyssna på dem men hela tiden glömt bort det men så idag sig det mig att jag var sugen på något nytt när jag skulle sätta mig ner och arbeta. Och jag säger bara WOW, så duktig, ni hittar Andreas Wijks låtar här.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här