Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:51 | July 9, 2018

materialval, betallösningar och nya produkter

linn herbertsson starta eget

Hej måndag!

Vi har fått massor gjort idag och både varit runt i stan och avverkat några timmars jobb på kontoret. Jag har gjort mina sista materialval och har även börjat kika på nya produkter. Jag har tagit beslut om förpackningen och gjort ett print som ska tryckas på silkespapper och användas till att slå in produkterna i innan de hamnar i boxen.

För varje dag som går nu när jag håller på att starta företag så kommer jag på nya saker jag måste fixa, idag har jag bl.a. mailat med Klarna. Jag tror att bra och enkla betalningsalternativ är a och o nu när jag ska sälja produkter på nätet och jag har läst på en hel del om statistik när det kommer till e-handel. Upp till 38% av alla köp avbryts av kunden om det inte är lätt att genomföra betalningen. Så intressant och något jag kommer tänka mycket på när jag utvecklar hemsidan.

Om en liten stund ska jag packa ihop, pussa på Matilda som jag inte ser på en vecka, hon fyller dessutom 25 år när jag är på Gotland, och sedan bege mig ut till landet igen. Jag har fortfarande inte packat inför Gotland så det är vad jag tänkte ägna min kväll åt och jag älskar att packa så det ska bara bli mysigt.

Vi hörs i morgon bitti igen, ha en fin eftermiddag och kväll, puss!

starta eget produktionlinn herbertsson blogg

6 kommentarer6 kommentarer om “materialval, betallösningar och nya produkter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn

  Bra tanke där med k
  Klarna, jag håller helt med dig. Själv älskar jag när Klarna finns som alternativ, hellre dom än tex Collector.
  De har ingen app, och känns bara omoderna. Klarna vinner i alla lägen.
  Även najs när man inte är säker man vill behålla produkten o kanske vill returnera, eller bara inte har pengarna just å. Mkt smidigt.

  Ska bli spännande att se vad du pulat med senaste typ halvåret, om inte mer, och jag hoppas det går bra för dig.
  Verkar kul när man hittar något man vill sitta och småfixa med utöver “jobbtid”, då har man nog hittat rätt.
  Lycka till och spännande att se om jag själv blir en potentiell kund i framtiden!
  Så nyfiken på att se hela din design och tankegång! Hihi

  Kram på dig från en annan skåning 😉 moahhaha

  Reply
 • Ååhh, jag längtar så mycket tills jag kan visa er mer av det här i bloggen. Nu är det inte långt kvar! Kram och ha en fin sommar du sköna skåning 😛 <3

  Reply
 • Kan du tipsa om fina soffbord? Älskade din stil och behöver inspiration ☺️

  Reply
 • Hej där, åh jag skriver upp det som önskerubrik och återkommer 😀 Kram <3

  Reply
 • I’m so happy to hear the business is going well! I have to say, it’s so motivating seeing you create all these amazing projects and working so hard with everything you do. It makes me really want to build and create something incredible! Hope you visit back is fun 😀

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • You should 😀 xxx

  Reply