Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:46 | July 6, 2018

skepp ohoj – seglarskor och skepparmössa

skepparmössa här // vindjacka Moncler här // vit tröja här // Mom-jeans här // seglarskor här // skärp Gucci här

Hej fredag!

Så här ser jag mestadels ut när vi hänger ute i Skärgården och åker båt. Jag hade faktiskt på mig något liknande när jag var på kontoret häromdagen också men då kände jag mig så malplacé, haha. Lite som en semesterfirare som har gått vilse och hamnat i stan, hehe. Uffe kom ut till oss på landet redan i tisdags och idag gör även Emma, Markus och Petra oss sällskap.

Jag har en del jobb jag måste ta tag i under helgen och på måndag för på tisdag åker vi till Gotland och då är min plan att ha fått så mycket som möjligt gjort innan dess så jag kan ta åtminstone en dag ledigt. Så i helgen kommer det bli en hel del jobb vid poolkanten och så ser jag fram emot att testa vår boulebana. Blir det sämre väder tänker jag mig att vi kör lite sällskapsspel inomhus. Vi har så många roliga spel på landet och använder dem alldeles för sällan. Jag älskar att spela spel men ofta kommer långa middagar, vin och dans emellan.

Puss och kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här