Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:57 | July 5, 2018

smoothiebowl med hasselnötter och acai

Godmorgon älsklingar! 

Jag vaknade upp till min första heldag ute på landet i morse, som jag har längtat! Jag har varit så trött de senaste veckorna så varje morgon har varit kämpig och under dagarna har jag känt mig som en robot som bara gör vad den måste. Så jobbigt och därför tog jag beslutet i helgen att jag ska utesluta socker helt igen.

Jag har inte ramlat tillbaka i mitt värsta sockerberoende men det slinker ner en hel del smågodis, glass och annat som hör sommaren till men nu får det vara slut på det. Jag kommer jobba hela sommaren, med undantag för veckan på Mykonos då jag endast jobbar med bloggen och Instagram, och jag vill känna mig pigg och alert om jag ska orka.

Jag har fortfarande alla verktyg kvar som min hälsocoach Elin gav mig förra året och det första steget blir att starta morgonen med en smoothiebowl fullproppad med vitaminer till frukost. Idag gjorde jag en smoothiebowl på hasselnötsdryck då det var det enda vi hade hemma och gissa om jag är glad för det? Det blev så gott, ni måste testa!

Ingredienser

1 portioner
1 banan
1 dl blandade frysta blåbär och hallon
1 msk kokosolja
1 dl hasselnötsdryck (eller mandelmjölk)
1/2 msk acaipulver

Ner i mixern, smaka av!

Topping: 1/2 banan, 1 näve hasselnötter, Hallon, Blåbär, Kokosflingor, Jordnötssmör

Ät och njut!


3 kommentarer3 kommentarer om “smoothiebowl med hasselnötter och acai”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • kolla upp hur manga gram socker den dar har
  du talar ju mot dig sjalv
  nej det ar relativt ovasentligt for dina insulin spikes / up n downs huruvida socker ar fran frukt eller ej

  testa protein, fiber, fett max 15 net carb ink socker ( tillsammans )

  googla ketogenic diet och ovannamd trotthet

  Reply
 • Det fungerar för att bota mitt sockersug och sedan jag börjat äta mer nyttig är tröttheten bättre 🙂 Jag vill inte gå på en diet helt utan fruktsocker och kolhydrater, då går jag ner alldeles för mycket i vikt men tack för tipset.

  Reply
 • 15 gram per dag alltsa

  och sorry om jag formulerade mig otrevligt men en san dar bowl gor de flesta manniskor overviktiga och okar risk for diabetes

  de ar en socker bomb

  Reply