Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:14 | July 3, 2018

en favorit i garderoben

1. Blå kappa här // 2-3. Poncho här // 4. Cape här och vit tröja här // 5-6. Lång kappa liknande modell här // 7. Beige kavaj här // 8. Blå kappa här

Det är nog ingen som har missat att Busnel är en stor favorit hos mig! 

Busnel är ett klädesmärke som har följt med mig genom åren och jag visste inte hur många Busnel-plagg jag hade innan jag sökte på Busnel i bloggen, haha, och det här är inte ens alla. Men jag älskar att plaggen är så klassiska och jag använder dem i perioder. Just nu använder jag min poncho och min långa kappa hela tiden, kavajerna har jag hängt in i garderoben på landet men jag är säker på att jag kommer få användning för dem igen, de känns väldigt tidlösa.

När jag trillade över rean i morse var jag tvungen att tipsa er för jag vet att det finns många Busnel-fans här i bloggen också och ni hittar hela rean med upp till 50% här! I höstas när jag var nere på Revolve-mässan i Köpenhamn så gick jag av en händelse förbi Busnel och fick träffa Louise som köpte det franska varumärket för några år sedan. Jag tackade henne faktiskt för det, haha, jag är så glad att det fortfarande finns kvar!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här