Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:08 | July 2, 2018

röd klänning med vita prickar och jeansjacka

linn herbertsson

röd klänning med vita prickar här // beiga pumps här // väska Louis Vuitton Noe här // jeansjacka här

Hej godingar!

Jag får alltid så många frågor om den här klänningen så fort jag har den på mig vilket har blivit ganska ofta den senaste tiden, den har verkligen blivit en favorit. Röd klänning med vita prickar har verkligen trendat den här våren och sommaren och jag hittade faktiskt den här redan förra året men den finns fortfarande kvar i lager och jag har storlek S i min.

Jag gillar att den är långärmad och känns lite mer påklädd än andra varianter jag har sett vilket gör att den fungerar fint även till vardags och på kontoret. Jag brukar ha den till mina beiga pumps, mina låga Hermes-sandaler och den gör sig lika bra till vita sneakers, så fint och lite mer nerklätt och jag älskar plagg som man kan kombinera i oändligheten.

Jag och Matilda har haft världens härligaste jobbdag på Södermalm idag och ska snart stänga igen våra datorer och avsluta dagen.

Puss & kram!

linn herbertsson blogglinn herbertssonlinn herbertsson blogg röd klänning

2 kommentarer2 kommentarer om “röd klänning med vita prickar och jeansjacka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vackra människa! En yngre blandning av Kristin Cavallari och Jessica Simpson 👌🏻

    Reply
  • Haha men åh vad gullig du är, det tar jag som en komplimang. <3

    Reply