Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:51 | June 28, 2018

Papercut – böcker och tidningar på Södermalm

Jag har velat besöka Papercut butiken på Södermalm så länge!

Och igår när jag, Maria. Michaela och Marilou bestämde oss för att ta en tur till Söder och äta middag så tvingade jag med tjejerna hit först.

Jag var på jakt efter fina tidningar och coffee table-böcker, både till landet och till kontoret för vi kommer använda mycket rekvisita när vi fotar produkterna till mitt nya företag. Woopa!

Jag har tänkt köpa Kinfolk Home ett bra tag nu så den fick följa med hem…

…tillsammans med ett par tidningar, bl.a. Cereal Magazine och Dog som ni ser på bilden nedan. Jag älskar dalmatiner så jag kunde inte låta bli.

Jag köpte även en jättefin dagbok och lite inredningstidningar! Tidningarna går på runt 150-200 kronor men det tycker jag det kan vara värt när de är så fina så man kan använda dem på samma sätt som coffee table-böcker.

Papercut är definitivt värt ett besök om ni letar efter fina böcker och tidningar!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här