Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:59 | June 25, 2018

vecka 26 – landet bound, sommarlunch med Cube och Mykonos-middag

veckans planer

Hej måndag! Nu börjar veckoschemat bli allt mer glest och det är snart riktiga semestertider. Idag jobbar jag från landet, Mattias mamma är bortrest så vi passar hennes hund och är här varannan dag den här veckan. Så idag är Mattias i stan och jag ska jobba lite nu på förmiddagen och sedan ska jag hänga med Maria och Marilou, vi har ingen bil idag men här finns massa saker att hitta på ändå.

Det blir en skogspromenad, lite häng nere på bryggan och så kanske vi inviger vår nya boule-bana. Jag har drömt om att ha en boulebana här sedan vi flyttade in, det måste ju vara ett av de roligaste sätten att umgås på. En aktivitet, men som inte är för fysiskt utmanande så alla kan vara med. Jag ska leta efter någon fin bänk och lite annat och göra riktigt mysigt runt banan så ska vi ha en ordentlig invigning av den med boule-turnering och allt. På tisdag blir det stan och kontorsdag, stackars Matilda trampade snett i helgen och stukade foten så jag ska se hur hon mår lite senare och om hon klarar av att jobba.

Freddie fick förhinder förra veckan så vi kör vårt möte i morgon istället och jag ska samla på mig en massa bra information kring frakt och logistik till mitt nya företag. Onsdag jobbar jag från landet och så får vi se om vi åker in till stan på kvällen, torsdag ska jag vara på kontoret nämligen, jag ska äta lunch med Karin som jobbade som account manager när jag låg på Metro Mode, jag har möte med min agent och på kvällen ska vi äta middag med Mykonos-gänget på Yuc Latasian, så mysigt och nu är det knappt en månad tills vi åker, det var längesen jag var så taggad inför en resa.

Vi har valt att ha det som enda utlandsresemål den här sommaren vilket känns så härligt. Visst är det underbart att resa runt i flera veckor också men nu när vi bara har en vecka utomlands känns det som att man kommer suga ut varenda liten droppe av njutning. På fredag har vi avslutnings-sommarlunch med hela Cube-gänget och vi ska ut till mysiga Fjäderholmarna så det blir 1-2 nätter i stan den här veckan och helgen är än så länge hyfsat obokad, så härligt!

veckans bästa

Att Maria och Marilou är här så klart, jag kan knappt förstå att vi får en hel vecka med kvalitetstid tillsammans. Marilou har blivit så stor sedan vi sist sågs i London så jag är glad att jag får hänga lite mer med henne. Förhoppningsvis syns vi redan i augusti igen om Maria, Max och Marilou kommer till Stockholm men det är inte helt bestämt ännu.

veckans utmaning 

Alltså, det känns alldeles underbart att ha landet och huset som utgångspunkt nu. Under våren vill jag nästan alltid jobba från stan på vardagar för jag får så mycket gjort. Nu när många åker på semester och börjar lämna stan tycker jag däremot det är så skönt att kunna jobba från landet mer. Jag funderar på att ta med min stationära dator från kontoret ut hit och göra det riktigt härligt och inspirerande vid min arbetsplats här på landet över sommaren. Jag är alltid mest effektiv när jag jobbar från stan men nu måste jag finna samma ro här ute på landet eftersom jag kommer jobba en hel del både med bloggen och mitt nya företag under sommarmånaderna.

veckans låt

Har ni sett filmen I feel pretty som går på bio nu? Vi såg den förra veckan och jag ÄLSKAR den! Chick flick med en tvist och otroligt välgjord och rolig. Vi skrattade högt mest hela tiden. En av låtarna på soundtracket är Swalla med Jason Derulo feat Nicky Minaj och den har gått varm på min Spotify de senaste dagarna och fungerar utmärkt som måndagens pepplåt. Ni måste lyssna, min favorit just nu!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 26 – landet bound, sommarlunch med Cube och Mykonos-middag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Ska också till Mykonos i sommar 🙂 Vore så grymt om du kunde skriva en liten guide eller dina bästa tips! Kram

  Reply
 • Hej där, du hittar min Mykonos-guide här, kram och ha en fin resa! https://linnherbertsson.se/2018/07/16/den-ultimata-mykonos-guiden/

  Reply
 • Hej! Först och främst, tack för en underbart härlig och ärlig blogg som jag följt i många år. Kan inte gå en hel vecka utan att titta in och se vad som hänt.

  Du skriver att du letar efter transport/logistiklösningar till ditt nya bolag. Jag jobbar på en av världens största transportföretag och vi kanske kan hjälpa dig med att besvara dina frågor och funderingar. Skicka ett mail om du vill fortsätta konversationen.

  Hoppas du får en fortsatt fin sommar!

  Reply
 • Hej Heidi! Åh tack för att du hör av dig, jag är i stadiet att ta fram produkterna nu och har hjälp med logistiken via min agent för tillfället. Skulle det vara så att jag behöver utveckla det framöver så sparar jag gärna dina uppgifter och hör av mig. Tusen tack för att du vill hjälpa till! Ha en fin sommar så länge, kram!

  Reply