Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:10 | June 21, 2018

blommor och fix inför midsommar

linn herbertsson midsommar blommor

Midsommar imorgon godingar!

Nu sätter fixet snart igång på riktigt. Idag jobbar jag och Matilda från landet, jag flyttade ju ut hit i tisdags och det är helt fantastiskt vad lite miljöbyte kan göra med ens produktivitet ibland. Vi hinner både med en massa jobb och att koppla av med att fixa med blommorna inför midsommar. Matilda tycker att det är lika mysigt att pyssla med blommor som jag och vi båda blir lugna av att få vara kreativa utan våra datorskärmar.

Snart kommer Mattias ut med partytälten som skall sättas upp på terassen. Det kommer med andra ord inte ta slut på jobb idag när Matilda åker hem, i morgon får vi nämligen besök av 17 vänner och två hundar och nästan alla ska sova över, hehe. Det lär bli fullt ös här ute och jag ser väldigt mycket fram emot morgondagen trots den typiskt svenska väderleksrapporten.

Vid fem ska jag köra Matilda till Värdmö Centrum så hon kan hoppa på bussen in till stan och ungefär samtidigt kommer Mikaela och Sofia med bussen ut till Värmdö. Wohoo, jag har inte träffat Sofia sedan vi var i London och jag har saknat henne galet mycket. Det ska bli underbart med en långhelg av kvalitetstid och på lördag ansluter även Marilou och Maria.

Nu ska vi fortsätta fixa men vi hörs lite senare igen, puss & kram!

linn herbertsson midsommar blommor linn herbertsson midsommar blommor linn herbertsson midsommar blommor linn herbertsson midsommar blommor

1 kommentarerEn kommentar om “blommor och fix inför midsommar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här