Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:22 | June 19, 2018

stickad tröja och rosa från topp till tå

Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango

 rosa byxor Twist & Tango här // rosa tröja Twist & Tango här // kappa Day Birger Et Mikkelsen här //skor Christian Louboutin här

Hej hjärtan! 

Matilda fick en smärre chock när hon såg mig helt klädd i rosa, haha! Det är längesedan jag hade rosa på mig men helt plötsligt blev jag så sugen på en helt rosa outfit och det känns inte lika puttinuttigt nu när jag har mörkare hår. Jag fick så mycket komplimanger och den var en kvinna som stannade mig utanför Broms och ville veta var hela min outfit kom ifrån, kul!

Det är ju fantastiskt med lite färg som piggar upp men jag måste alltid känna mig bekväm i mina kläder, klär jag på mig en dag och kläderna inte stämmer överens med mitt humör så känner jag mig så obekväm. Att känna mig snygg kommer verkligen på andra plats och att vara bekväm kommer först.

Vi har jobbat på riktigt flitigt här på kontoret idag och om ett tag plockar Mattias upp mig och Charlie och så åker vi ut till landet. Vi har i princip flyttat ut inför sommaren nu men jag kommer vara i stan på tisdagar och torsdagar fram till mitten på juli då Matilda går på semester, shit vad jag kommer saknar henne alltså, men som tur är ska vi bara vara ifrån varandra i fyra veckor så det ska nog gå bra hoppas jag!

Jag hoppas ni får en fin tisdagskväll så hörs vi i morgon, massa kramar!

Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango  Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango    Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango Linn Herbertsson Blogg rosa outfit Twist & Tango

4 kommentarer4 kommentarer om “stickad tröja och rosa från topp till tå”

    I think pink is a universally flattering colour. There are also so many different shades so everyone can find something that works best on them. For instance, on myself a prefer a more dusty rose shade. In your previous post I was thinking how lovely you looked in this outfit. I definitely is a change from what you normally where haha! But no wonder you go compliments on it. You also seem very comfortable and confident in the photos too so your energy must have radiated off to the woman! How do the shoes go in terms of comfort? I have heard mixed reviews on the Louboutins! Anyway, I hope that you enjoy your time away from the city – it’s always so refreshing to get a small break and you’ll come back felling revived and ready to work 😉

    http://www.beingisabella.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här