Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:11 | June 18, 2018

vecka 25 – att hänga med Snoop Dogg, midsommar och grafisk formgivare sökes

veckans planer

Hej måndag! Jag har min administrativa dag, som vanligt på måndagar och idag ska jag svara på mail, skicka iväg min redovisning för maj, boka in möten och lite annat. I morgon jobbar jag med Matilda, vi håller på och tar fram en grafisk profil till min blogg och klockan tio har jag ett möte med en tjej som heter Johanna som eventuellt ska hjälpa mig med en grafisk profil till mitt nya företag. Jag ska äta lunch med Isabell och på eftermiddagen har jag möte med Freddie som driver Adoore tillsammans med Petra. Han har stenkoll på allt som rör frakt och återförsäljare så jag frågade om jag fick pick his brain så här i uppstartsfasen. På onsdag är jag förvisad till landet för då kommer vår Systemet-beställning som jag ska ta emot och på torsdag kommer en stor beställning från Mathem så Matilda kommer ut till landet så ska vi jobba härifrån och på fredag är det midsommarafton. Vi hade tänkt att vi skulle bli 10 ma 15 pers men nu lutar det mer åt 18-19 stycken, haha. Så vi har så mycket att stå i den här veckan och varje kväll kommer vi försöka vara på landet och förbereda.

veckans bästa

Haha, jag har ju alltid sagt att kändisar inte direkt intresserar mig och den enda jag faktiskt skulle vilja hänga med en dag är Snoop Dogg. Förra veckan blev våra kontorsgrannar med kontorshund. Världens sötaste lilla sak som ni kanske såg på min Insta Stories? Jag hade skymtat den lilla skrutten ute i korridoren så när jag behövde en paus från min datorskärm knackade jag på hos Manifest PR och frågade om jag fick hälsa på valpen och suga i mig en ordentlig valpinjektion. Det fick jag och då berättade tjejerna att han heter Snoop Dogg, haha! Hur gulligt? Jag kommer nog aldrig ha någon annan hund än Charlie men om jag någonsin skaffar en hanhund kommer jag sno det namnet rakt av. Så nu har jag fått hänga med Snoop Dogg, t.o.m. gosat lite med honom och jag ser fram emot att hänga med honom en hel del mer på kontoret framöver.

veckans sämsta

Charlie har varit dålig i magen i ett par veckor nu och vi får inte riktigt bukt med det. Jag tycker så synd om henne och hon har haft två riktigt jobbiga nätter då hon bara har velat ligga när oss och bli klappad. Nu har hon fått medicin som hon ska ta i en vecka så jag hoppas verkligen att det blir bättre annars blir det ett besök hos veterinären, min lilla älskling.

veckans utmaning

Förra veckan efterlyste jag en grafisk formgivare/ designer i Heja Livet-gruppen som ska hjälpa mig att sätta de sista designdetaljerna till min första kollektion och jag har fått så många mail, det blir en hel del möten, både fysiska och över Skype och så hoppas jag att jag hittar någon den här veckan som förstår precis vad jag är ute efter, håll tummarna. Om du är grafisk formgivare/ designer och har tid med ett roligt projekt innan sommaren får du gärna slänga iväg ett mail till [email protected] så berättar jag mer.

veckans låt

Det kan vara så att jag är lite sen på det igen men har ni hört September Song med JP Cooper? Den kom som förslag när min Spotify-lista var slut och jag ÄLSKAR den. Jag är hög på kärlek efter en underbar helg och den här låten går på repeat i mina hörlurar idag. Så måndags-peppig!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 25 – att hänga med Snoop Dogg, midsommar och grafisk formgivare sökes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • September song är riktigt bra, en stor favorit!

  Reply
 • visst är den 😀 Kram

  Reply
 • Kan rekommendera Pro Plan Fortiflora till Charlie. Brukar stabilisera magen på bara någon dag. Finns på de flesta apotek! Kram

  Reply
 • Åh tack för tipset <3 Jag har köpt Prokolin som nog är något liknande och som har fungerat så bra de senaste veckorna 😀 Kram <3

  Reply