Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:22 | June 15, 2018

ENHYLLNINGTILLDIG

Detta har inget med ditt inlägg att göra. Men jag måste bara få säga att du verkar helt fantastisk!! Jag kan inte minnas att jag någonsin sett att du skrivit något nedlåtande om någon annan, hängt ut folk, kommenterat andras kroppar (som exempelvis en viss reality person gjort nyligen på Instagram) eller haft något behov att hävda dig. Tvärtom, när du fått konstruktiv kritik har du svarat på ett sätt där jag själv tänkt “existerar den här människan på riktigt”. Och du tar till dig konstruktiv kritik och rannsakar dig själv. Om det kanske finns sidor man måste slipa på. Att man kanske slänger ur sig dumma saker utan att tänka sig för. Lika mkt åt andra hållet, att om du anser att du har hanterat saker på rätt sätt så tackar du för åsikten och respekterar att man tycker olika. I samband med en förklaring till hur du tänkt vilket gjort att (iallafall jag) fått en “aha det har hon nog rätt i” känsla. Jag har heller inte sett att du skryter om hur bra du är eller tror att du är bättre än någon annan.

En sådan förändring du gått igenom från när du flyttade till Stockholm till den du är idag. Och du utstrålar sådan godhet, karisma och har sådan stil och klass. Och dessutom så otroligt vacker. En unik kombination. Jag blir så trött när jag ser så mycket negativa bloggar och Insta där man enbart är ute efter klick, sälja saker utan att faktiskt lägga ner tid på projektet. Det ligger omtanke och slit bakom varje inlägg du gör. Förlåt, men luften gick bara ur mig idag och kände att du verkligen borde hyllas och lyftas fram. Är det någon som förtjänar att få pris i alla kategorier och synas på tv är det du (även Margaux) och säkert några få till. Och det bästa är att du säkerligen inte behöver den typen av bekräftlese ändå. Men du verkar heeelt fantastisk och jag går alltid in på din blogg när jag behöver en paus ifrån andras bloggar och instagram, för här hämtar jag energi. Kram och hoppas du får en fin dag

Alltså, jag vet inte var jag ska börja! Jag får så mycket kärlek från er nuförtiden och jag hoppas att det återspeglar sig i all kärlek och tid jag lägger ner på bloggen. Tack fina du som tog dig tid att lämna det här avtrycket i kommentarsfältet och tack alla ni andra som överöser mig med kärlek, ni vet vilka ni är!

Jag har läst den här kommentar flera gånger (t.o.m. läst den högt för Matilda och Mattias) och jag försöker verkligen ta in allt fint du skriver. Det är så lätt att lägga sin energi på negativa kommentarer och kritik men inte här inte. I min blogg ska vi bejaka och reflektera över saker som är svåra i livet men vi ska främst skapa och sprida positiv energi. Det är och har länge varit mitt främsta mål med min blogg!

Och jag har sagt det tidigare men jag säger det igen! Mina bloggläsare har definitivt gjort mig till en bättre människa. Jag älskar att få konstruktiv från er och på ett sätt skulle jag säga att ni till viss del har uppfostrat mig, haha. Jag har precis som du skriver här ovan gjort en otrolig resa sedan jag flyttade till Stockholm och jag vill fortsätta att utvecklas, förändras och bli bättre för varje dag som går, i resten av mitt liv, med er bloggläsare vid min sida.

Det var ett tag sedan ni fick en ordentlig kärleksförklaring av mig men här har ni den. Jag älskar er! Lova mig att ni fortsätter att kika in här varje dag så ska jag fortsätta göra mitt bästa för att inspirera, stötta och finnas för er så som ni inspirerar, stöttar och finns här för mig.


16 kommentarer16 kommentarer om “ENHYLLNINGTILLDIG”

  Hi Linn,

  I have to jump in as well – I fully agree with the comment. You seem so genuine in everything you do, and I would love to have you as a friend 😀 There are not too many people around that don’t make themselves seem important by putting others down, but you’re one of them – down to earth, smart, but also know how to have a good time! Have a lovely weekend 🙂

  Reply

  Håller verkligen med. Jag läser en del bloggar och jag sparar alltid din till sist så att jag kan avsluta bloggläsandet med en positiv känsla. Egentligen borde jag kanske endast läsa bloggar som ger mig positiva känslor och det gör jag, men andra bloggar står inte lika positivt stadiga så att säga och de är ju oftare trevliga än motsatsen. Dock är din, Linn, alltid så bra och du sätter ofta ord på känslor som jag själv inte alltid kan sätta ord på. Så tack för en fin blogg och tack till dig som tog dig tid att skriva det vi andra också känner och uppskattar med Linn ❤

  Reply

  Hej Li! Tack snälla, vad glad jag blir av att höra det! <3 Vad kul att du får en positiv känsla här i bloggen, det är min grundtanke med allt jag gör här. Kram <3 ha en fin sommar!

  Reply

  Håller helt med jag också. En utav få bloggar som jag läst år efter år och bara blir bättre. Känns lite som man känner dig och du skulle vara en toppenvän även om vi aldrig träffats.

  Reply

  Håller helt med! Älskar din blogg lch sätter du driver den på. Kan såklart inte säga att jag känner dig men du verkar iaf vara en väldigt härlig person, känner mig nästan lite ledsen över att vi aldrig kommer bli kompisar haha! Är dessutom också skåning men bosatt i Stockholm sen fem år och har skrattat så mycket åt dina dialektinlägg 🙂 Fortsätt som du gör Linn och ta åt dig alla positiva kommentarer, du är så värd det och sluta aldrig blogga!

  Reply

  Haha, åh Cornelia vad gullig du är! Hoppas vi får chansen att träffas någon iaf, vi bor ju ändå i samma stad och jag älskar att få höra lite ljuv skånska då och då <3 Kram

  Reply

  Håller också med kommentaren 🙂 och väldigt fint skrivet. Tycker det är så härligt när folk hyllar personer de ”känner” genom sociala medier i ett samhälle där det blivit väldigt lätt för människor att skriva dumheter till varandra i skydd av en skärm.

  Reply

  Här måste jag verkligen hålla med författaren som skrivit hyllningen till dig, Linn.
  Du skiljer dig från övriga ”influencers” och har svårt att riktigt sätta fingret på vad det är som gör att du i mina ögon är unik (på ett positivt sätt).
  Man blir helt enkelt glad av att gå in på dina sociala kanaler.
  Ha en fortsatt trevlig söndag!

  Reply

  Hej där! Åh tack, vad glad jag blir fina du! Ta hand om dig och ha en underbar sommar <3 Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här