Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:47 | June 14, 2018

sköna jeans och en Adidas hoodie

linn herbertsson

jeans med hög midja här // vit jeansjacka här // Adidas hoodie här // loafers Chanel vintage

Hej torsdag!

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och ska snart möta upp Matilda för frukostmöte och direkt efter det ska jag till tandläkaren. Nödvändigt ont, det är ju inte jättekul att gå till tandläkaren men jag har som tur är ingen tandläkarskräck som så många andra verkar ha. Jag har aldrig förstått det där riktigt, är det smärta man är rädd för eller att någon ska rota runt i munnen? Förklara gärna om du har tandläkarskräck för jag är uppriktigt nyfiken, haha!

Ganska ofta går jag klädd ungefär så här på vardagar men det är sällan vi fotar mer enkla outfits, jag ska bli bättre på det för det finns inget härligare än att klä sig bekvämt men snygg om ni frågar mig. Jag sitter så mycket framför datorn på kontoret och då vill jag ha sköna byxor så att jag kan krypa upp i min stol eller sätta mig på golvet och jobba om jag blir rastlös och jag har levt i de här jeansen och min Adidas hoodie de senaste veckorna.

Nej, nu måste jag kila om jag inte ska bli sen, puss på er!

linn herbertsson blogglinn herbertsson adidasadidas hoodievit jeansjacka

2 kommentarer2 kommentarer om “sköna jeans och en Adidas hoodie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn!
    Snygg outfit (som vanligt!) men det va egentligen inte det som fångade min blick. Ditt hår är on fleek nu för tiden! Vad är skillnaden? Snyggt som sjutton och det klär dig att vara någon ton mörkare nu på sommaren. Tack för en bra blogg! Kram

    Reply
  • Hej, tack för din kommentar! Åh, jag har inte gjort så mycket med det förutom att jag slutat bleka det och låtit min naturliga hårfärg växa ut. Håret har blivit så mycket finare och glansigare sedan jag gjorde det så jag är otroligt glad att jag fattade det beslutet och kanske är det den skillnaden du upplever också. Kram!

    Reply