Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:48 | June 14, 2018

6 fina outfits till midsommar

midsommarklänningar midsommar 2018 linn herbertsson klänningar

blommig klänning här // volangkjol Nelly här // vit topp med volanger här // randig blus här // mörkblå mönstrad klänning här // shorts med knytning i midjan här // blå skor Notabene här // byxor här // blå klänning här // väska Chloé här

Hej älsklingar,

Jag satt och gjorde min planering imorse och blev nästan lite paff. Vi är snart halvvägs in i juni, vad hände med maj? Kanske har dagarna flugit förbi extra snabbt för att Stockholm och Sverige skippade våren och vi fick sommarväder direkt? Midsommar är en mysig högtid tycker jag, vi har ljust mest hela tiden och en hel sommar framför oss.

För mig och Mattias betyder midsommar att fira med nära och kära ute på landet och i år blir det vår tredje midsommaren i rad där ute, det är alltså tradition från och med i år. Och det är något speciellt med midsommar och stil tycker jag. Plötsligt vill jag vara romantisk och blommig, något jag annars kanske inte riktigt är. Någon som känner igen sig? Haha!

Nu sitter jag och kikar på lite inspiration inför årets midsommar outfits. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilket spår jag ska köra på. Antingen blir det en gullig klänning, eller så kör jag på byxor/shorts och någon fin topp, men satsar på att piffa lite extra i håret. Förra året blev det en ganska stilren look med en maffig blomkrans i vitt.

Puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “6 fina outfits till midsommar”

    Oh boy, why are you doing this to me! You always put together the most beautiful of fashion edits. I love these colours because they are so fresh and light, perfect for summer. With a lot of these you could get away with wearing them for both day and night outfits. I love all of the outfits but I probably am the least of a fan of the dark blue one! You can never go wrong with blue and white 😀

    http://www.beingisabella.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här