Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:08 | June 13, 2018

frukost på Mahalo i Vasastan

Matilda tipsade mig om ett nyöppnat ställe som heter Mahalo på Odengatan och när vi gick in och kikade på deras Instagram bokade vi in ett frukostmöte där direkt, haha.

Alltså det här stället! Hur fint?

Vi hade först tänkt sitta ute men atmosfären där inne var så härlig så vi tog ett bord vid fönstret precis där man kommer in.

Jag är inget jättefan av vegansk mat som ni vet men min frukost är ofta vegansk och jag tycker det är så bra att det kommer fler alternativ för de som väljer att inte äta animaliska produkter.

Mitt problem är att jag inte blir riktigt mätt om jag äter veganskt till lunch eller middag och jag har lite svårt för grönsaksbiffar och vegansk mozzarella, haha, jag önskar att jag kunde vänja mig för jag tror det är väldigt bra både för hälsan och miljön.

Vi åt varsin acaibowl och drack en cappuccino på havremjölk, min topping med banan, granola och jordnötssmör var inte av denna värld!

Självklart var min lilla vapendragare med och jag smugglar in henne lita överallt nuförtiden och det brukar inte vara några problem.

Mahalo ligger på Odengatan 26 i Vasastan och är väl värt ett besök om ni frågar mig, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “frukost på Mahalo i Vasastan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar din blogg Linn men blir så otroligt trött på er hundägare som ständigt ska ta in era hundar överallt. Inte så kul för mig som allergiker att behöva få andnöd när jag går på fik/restaurang… Vore trevligt om vi kunde respektera varandra mer, allergiker och hundägare. Jag går inte till fik där hundar är tillåta inne och ni behöver inte ta in hundar i fik där det inte är tydligt att man får ta med dom inte. Så trött på att ständigt behöva vara rädd för andnöd nu för tiden.

  Reply
 • Hej där! Åh den här diskussionen tycker jag är så svår. Många är ju främst allergiska vid närkontakt med hundar och de som jobbar på ställena jag tar in Charlie på ser ju alltid henne och är jag osäker så frågar jag. Jag frågade alltid förut men jag har upplevt att i princip alla ställen tycker det är ok med små hundar, jag antar att det är för att de inte syns och stör gästerna på samma sätt. Jag har henne i princip alltid i hennes väska och det här var ett undantag att hon satt direkt i soffan när vi tog bilden, sen fick hon sitta på min jacka. Så jag försöker verkligen ta hänsyn, samtidigt som det är så många som har hund och så många ställen som inte tillåter större hundar, jag kan förstå det ur ett hygieniskt perspektiv och vill så klart inte att någon allergiker ska bli lidande. Jag skulle aldrig ta in henne där det står att det är förbjudet med hundar så jag skulle hellre önska att restaurangägare var mer tydliga, antingen får (alla) hundar komma in i mån av plats eller så har man en skylt på dörren. Det är förvirrande för oss hundägare också! Ledsen att du blir lidande dock. Kram!

  Reply
 • Hej Linn . Jag skulle vilja att du listar dina bästa instagram tips , alltså hur man får fler följare , bilder , taggs allt sånt matnyttigt 🙂

  fin dag !

  Reply
 • Lätt, jag kan köra ett inlägg om det, jag har sparat din kommentar 😀 Kram

  Reply
 • åh toppen ! väntar på ditt inlägg 🙂

  Reply
 • […] tog mig med storm när jag besökte deras café på Odengatan. Då för att testa deras omtalade bowls, men när jag besökte caféet på söder var det […]

  Reply