Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | June 13, 2018

20 frågor om livet och annat

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Lara! Jag har alltid älskat namnet Karla men eftersom jag skulle vilja döpa en framtida son till Dartan (från De tre musketörerna) så vore Lara (från Tomb Raider) kul och jag tycker att det är ett underbart vackert namn!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
What? Fast kärleken vinner ju alltid, att älska någon och att vara älskad…

3. Har du bra självförtroende?
Ja, det skulle jag vilja påstå! Framförallt när det kommer till min personlighet, jag känner mig väldigt trygg i mig själv och vem jag är. Även om jag precis som alla andra inte alltid är 100% nöjd med mitt utseende så skulle jag aldrig vilja ändra det om det innebar att jag inte fick förbli mig själv som person.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Jag behöver hitta en SEO-expert som kan hjälpa mig att få till de sista SEO-detaljerna till min nya webbshop. Jag måste kontakta en domän-advokat för att försöka köpa en .com-adress och så måste jag och Mattias sätta oss ner och planera midsommar ordentligt. Helt galet att det är midsommar nästa vecka redan.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Jag har alltid tyckt att Julia Roberts är jättevacker, jag älskar hennes smile men skulle å andra sidan inte vilja ha stort lockigt hår, det måste vara så svårt att sköta, haha. Jag gillar stora bruna ögon och Brooke Shields är väldigt vacker i Den blå lagunen, så naturlig och fin men jag är ganska nöjd med mitt egna utseende och vill egentligen inte önska mig något mer.

6. Någon du har kysst?
En gång kysste jag en kille som stod bredvid mig för att bli av med en annan (VÄLDIGT) efterhängsen kille, haha, gissa om han blev snopen när jag gav honom en kyss, väntade tills jag såg att den andra killen gav upp, bad om ursäkt och gick.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Haha, oh yes! Min mamma var en helt vanlig “samlare” så en massa bebiskläder och plagg från olika åldrar under min uppväxt. Så kul att ha!

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Japp. Det är samma bild som jag har som header här i bloggen och i min Instagram-profil, jag gillar att ha samma så att det blir en röd tråd.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
GODIS! Och det tror jag att alla som läser bloggen redan vet. Jag kan äta lite chips med dipp när jag är bakis men det tar snabbt stopp och fortsätter jag då börjar jag må illa. De enda chipsen jag egentligen gillar är de som smakar vinäger och de slinker ner ibland när vi har fördrink på landet!

10. Hur uppvaktar man dig?
Överraskar mig! Jag älskar kontraster och om jag t.ex. tror att någon är blyg som sedan visar sig vara rättfram i vissa situationer så fångar man snabbt mitt intresse. Har jag fått för mig att någon är stel och denne oväntat släpper loss osv.

11. Har du rykten efter dig?
Haha, oh ja! De började långt innan jag startade en blogg men jag har aldrig brytt mig så mycket om vad andra säger om mig. Det viktigaste för mig är att jag och mina närmsta vet var de har mig. Ibland har jag på omvägar fått höra riktigt sjuka rykten om mig själv men jag skrattar bara åt det och blir uppriktigt nyfiken på hur de en gång uppstod. Och vissa rykten stämmer så klart, hehe!

12. Din absolut sämsta egenskap?
Jag tycker svaret på den här frågan förändras genom olika perioder i livet men just nu skulle jag säga att min sämsta egenskap är att jag lätt avfärdar människor för snabbt. Jag litar så starkt på min magkänsla och tror jag inte att vi kommer ha något utbyte av varandra så är jag artig men lägger inte ner någon extra energi på att lära känna nya människor. Det kommer ur min sorg, det vet jag och att jag försöker lägga min energi på jobb och mina närmsta just nu. Däremot vill jag sakta men säkert jobba bort den här vanan för jag vet att jag går miste om många underbara människor när jag bara utgår från min första magkänsla sådär.

13. Din bästa egenskap?
Levnadsglad och optimist ut i fingerspetsarna!

14. Kan man vara vän med sitt ex?
JA! Jag är verkligen en förespråkare av att man ska vara vän med sina ex. I min värld är det lite konstigt att man en gång har älskat en människa över allt annat och sedan aldrig mer vill se personen i fråga. Då tror jag att man grundar sina relationer i för mycket passion och sex och glömmer bort vänskapsbiten, men självklart har jag respekt för om man inte klarar av att vara vänner p.g.a att det finns känslor kvar. Men gammalt groll hoppas jag man kan lägga bakom sig, framförallt för sin egen skull.

15. Har du kysst en kompis?
Yes!

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Absolut! Min förra relation började som distansförhållande och det fungerade hur bra som helst. Jag tror det beror på vilken sorts relation man har och jag tror absolut att det kan vara bra om man har varit i en relation länge. Det finns absolut svårigheter med distansförhållanden men också väldigt mycket bra aspekter, som att man får sakna varandra och verkligen tar tillvara på tiden när man väl är tillsammans.

17. Hur lång är du?
176 cm.

18. Din favoritpodd?
Oj, jag har många, men just nu lyssnar jag mycket på Dais Podcast i Podcaster som jag hittade förra veckan. Den handlar mycket om karriär, marknadsföring i sociala medier, personlig utveckling, att bygga ett varumärke och andra intressanta saker, jag kan varmt rekommendera den.

19. Ett boktips?
Factfulness av Hans Rosling som jag läser just nu, fantastisk bok om man vill få en mer rättvis bild av världen och en ljusare syn på framtiden!

20. Bäst just nu?
Vädret, haha, jag älskar att vi redan har fått 4-5 veckor sommar och sommaren har knappt börjat ännu.

Listan hittade jag hos fina Sandra, tack för lånet!


2 kommentarer2 kommentarer om “20 frågor om livet och annat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här