Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | June 12, 2018

en bild i timmen under min dag

07:00 Stiger upp, tar en kaffe och kollar genom mailen

I torsdags ställde jag klockan på 06:40 och hoppade upp ur sängen, gjorde en kaffe och satte mig framför datorn och gick genom min mail som jag gör varje morgon så fort jag vaknar. Sedan svirade jag om till yogakläder och smet ner på ett morgonpass på gymmet som ligger i porten bredvid.

08:00 Kommer hem från yogan och äter frukost

Jag älskar att vi har gymmet dörr i dörr för då kan jag gå hem igen och äta frukost i lugn och ro. Det brukar blir en smörgås eller yoghurt och ett glas juice. Den senaste veckan har jag boostat med Tropicana Essentials nya juice som är lite matigare och mer mättande, fullproppad med C-vitamin och magnesium.

09:00 Promenerar till kontoret

Klockan nio var jag nyduschad och påklädd och redo för vår lilla morgonpromenad till kontoret. Jag bor ju på nummer 38 och jobbar på nummer 18 så det blir ingen jättelång promenad på morgonen, haha, men Charlie får kissa och göra det hon ska. Säger jag “nu går vi till kontoret Charlie” så visar hon stolt vägen med svansen i vädret, hon älskar att gå till kontoret, min lilla älskling.

10:00 Tar plats vid datorn 

Vid tio hade jag redan hunnit flagga av alla mina mail i inkorgen och bloggat, jag älskar effektiva morgnar framför datorn och jag bokar i princip aldrig möten på förmiddagen. Jag vill först komma till kontoret och få allt gjort som måste göras sedan tar jag gärna möten under eftermiddagen istället.

11:00 Uträttar lite ärenden

Innan lunch, när jag brukar få spring i benen av att ha suttit stilla för länge så brukar jag uträtta lite ärenden. Flera av våra växter har dött ute på landet då det har varit så varmt och förra veckan gick vi förbi blomsterståndet på Norrmalmstorg. Där såg jag så mycket fina blommor så jag köpte med mig ett gäng som jag ska plantera på terrassen.

12:00 Äter lunch på kajen vid Strandvägen

När klockan slog lunch gick jag och Matilda och köpte varsin sallad på Pepstop som vi tog med till kajen nere vid Strandvägen. Jag har ganska dålig koll på Pepstop men tydligen är deras produkter helt veganska och fria från mjölkprodukter. Jag är tyvärr inget fan av vegansk mat som ni vet så jag satt och tvingade i mig min “mozzarella”-sallad men det gick knappt. Så då var jag riktigt glad att jag hade med mig min Berry Boost från Tropicana Essentials, jag köper ofta smoothies till lunch och jag älskar att den här juicen är mer som en smoothie och alltså mer mättande än vanliga juicer.

13:00 Skissar på förpackning 

Väl tillbaka på kontoret så var jag tvungen att få klart en sista skiss på förpackningen till mina produkter som ska iväg till min agent så att hon kan kolla upp produktionskostnaden för min prototyp hos fabriken. Det är så spännande att se hur allt tar form, nedräkningen har verkligen börjat på riktigt nu!

14:00 Möte med Daniel

På eftermiddagen hade jag ett möte med Daniel, min kontorskollega och även säljchef på min bloggportal Cube. Vi snackade kommande kvartal och lite målsättningar med bloggen. Vi har en mysig, liten möteshörna vid fönstret i vårt rum här på No18 men det blir också riktigt varmt när solen lyser in på eftermiddagen så vi flyttade lite längre in i rummet.

15:00 Jobbar på våning fyra

Tropicana Essentials juice fungerar som ett riktigt bra komplement under dagen och som ni vet kan jag slarva lite med att få i mig grönsaker, frukt och bär. Förr blev jag ofta väldigt trött mitt på dagen men nu har jag alltid en juice eller smoothie i högsta hugg så att jag får i mig alla nödvändiga vitaminer och mineraler som jag behöver under en dag. De nya juicer innehåller både magnesium och C-vitamin som ska bidra till att minska trötthet och utmattning och hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress.

16:00 Går hem och slänger mig i soffan

Runt fyra kände jag att jag behövde miljöombyte så jag bestämde mig för att gå hem, byta om till myskläder och slänga mig i soffan en stund. Jag brukar gå hem från kontoret någon gång mellan 16-18, då tar jag det lugnt en stund, äter middag med Mattias och om vi inte har några andra planer så tar jag fram datorn på kvällen och jobbar vidare.

Jag kommer definitivt fortsätta med den goda vanan att dricka ett glas Tropicana Essentials ett par gånger om dagen för en mer mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Jag hoppas att ni tyckte det var kul att följa med mig under en dag på jobbet, puss på er!


14 kommentarer14 kommentarer om “en bild i timmen under min dag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, superkul att se hur du har det en vanlig dag.

  Reply
 • Vad kul att du gillar upplägget, ska göra det här oftare. Kram <3

  Reply
 • Så du jobbar en timma på fm och typ 2 timmar på em? Alltså shit, akta så du inte blir utbränd!

  Reply
 • Det handlar väl egentligen inte om tiden man arbetar utan vad man får gjort? Utbränd blir man inte på timmarna man jobbar utan intensiteten. Kreativa jobb kräver mer återhämtning än mer manuella jobb. Är det mycket kreativt i fler och fler timmar är risken för utbrändhet högre. Linn arbetar väldigt hårt och dessutom mer eller mindre alla dagar i veckan och är “aldrig ledig” om hon inte tar sig ledig. So what om det i detta inlägg verkar som att hon jobbar få timmar (räknade för övrigt själv på det och kom upp i ca 6h och inte 2-3h som du skrev), Linn skrev också att hon arbetar längre andra dagar då hon inte går hem förrän vid 18-tiden. Som jag tolkar det arbetar hon fler/färre timmar olika dagar, ingen dag är den andra lik. De flesta människor tänker efter innan de häver ur sig saker de inte har en aning om och det stör i kommentarsfälter när du kommenterar som ovan så hur tycker du vi löser detta?

  Reply
 • Om det får dig att må bättre av att tro att jag inte arbetare mer än tre timmar om dagen så för all del. Däremot är jag väldigt försiktig när det kommer till stress, jag är uppvuxen med en pappa som blev utbränd och har sett vad det kan göra med en person och mot en familj. Jag gillar att jobba mycket och hela tiden men så fort jag märker av stress så saktar jag ner, tänker efter och tänker om för att förändra min situation vilket jag hoppas att fler hade fått möjligheten att göra i sina jobb.

  Reply
 • haha oj.. du började jobba på kontoret vid 10 och vid 11 var du tvungen att gå ut på ärenden… :’)

  IOFÖRSIG! hade jag en miljonär till pojkvän hade jag nog också bara lallat runt och kallat det för “jobb” 🙂 woooaa

  Reply
 • Älskar att läsarna tror att du ska försörja dem. Eller kan du förstå varför de annars blir upprörda över antalet arbetade timmar?! 😉

  Kram!

  Reply
 • Haha, word! <3 🙂

  Reply
 • Brukar gilla dina samarbeten men detta känns tyvär väldigt opersonligt tycker jag.tycker idéen ”en bild i timmen” är väldigt kul när man sett hos andra bloggare men då brukar dom verkligen ta bilden precis i stunden rakt upp och ner, men dina bilder känns väldigt tillrättalagda och att du mer har anpassat ditt dagsschema för att bilderna ska bli snygga.. hade varit kul om du hade gjort det mer genuint tycker jag så det blir mer personligt..

  Reply
 • Hej Anna! Tack för din kommentar, jag har absolut inte anpassat min dag, så här ser ofta mina dagar ut, däremot blir det lite mer “fixade” bilder vid samarbeten. Jag tänkte dock köra det här upplägget snart igen då jag tycker det är kul att visa er min vardag så hoppas jag att du kommer uppskatta det inlägget mer 🙂 Ha en fin dag så länge, kram!

  Reply
 • Vart är din fina blus ifrån?
  Förstår inte varför alla är så bittra 🙂
  Kram

  Reply
 • Hej där, min vita blus kommer härifrån: https://www.bubbleroom.se/sv/kläder/kvinna/bubbleroom/blusar-tunikor/chelsea-blouse-white?tm=134&utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_term=Revrelations Kram <3

  Reply
 • Jätteroligt inlägg att lästa :

  Reply
 • Kul att du gillade det 😀 Kram

  Reply