Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | June 11, 2018

vecka 24 – padel, roliga event och middag med kontorsgänget

linn herbertsson blogg

veckans planer

Hej måndag! Jag har tagit plats på kontoret efter en solig helg ute på landet och idag har jag min administrativa dag, det blir mestadels måndagar nuförtiden, jag har fattat tycke för att komma ikapp med mail-inkorgen och förbereda veckan under måndagar så att jag känner mig i fas. I morgon ska jag starta morgonen med min första padel-lektion någonsin, det har ju blivit en väldigt populär sport så det ska bli kul att se what all the fuzz is about. Det är Petra som bjuder in och först kommer det bli en lektion ledd av vår kompis Jocke och sedan match, så roligt. Jag ska äta lunch med en tjej som jag fick kontakt med i Heja Livet-gruppen, hon håller också på att starta eget så vi ska utbyta erfarenheter och se om vi kan hjälpa varandra med något. Spännande! På eftermiddagen har Sephora pressvisning på Nio Rum vilket får avsluta min arbetsdag. På onsdag blir det kontorsdag med undantag för lunchen då jag ska på ett Glossybox-event på Miss Clara och på eftermiddagen ska jag ta en kaffe med Susanne. På torsdag jobbar jag med Matilda och på morgonen ska jag göra något så roligt som gå till tandläkaren och sedan äta lunch med min kompis Isabell som också har kontor på No18. På kvällen har vi efterlängtad middag med alla tjejerna på kontoret + Daniel på Hallwylska och om jag känner oss rätt blir det lite utgång efteråt. Min fredag är än så länge helt obokad så jag avsätter den till sovmorgon och sedan ska jag jobba med mitt företag hela dagen. Klockan 17 ska jag på Hairtalk Studio och få stylat håret inför helgen, Mattias har grabbkväll på landet så jag ska va i stan och på lördag smäller det för då är det dags för Summerburst.

veckans bästa

Jag ser verkligen fram emot Summerburst, jag har så många fina minnen från den festivalen och framförallt de första åren när den huserade på Stockholm Stadion. Jag har hört det ryktas om att det blir den sista Summerburst i Stockholm och från och med nästa år kommer de bara köra Göteborg, tråkigt tycker jag men så glad att den sista gången få uppleva Summerburst på Stadion igen, jag gillade aldrig Gärdet riktigt, för stort och opersonligt.

veckans sämsta

Jag skrev ju för ett par veckor sedan att jag verkligen inte förstod charmen med den svenska serien Bonusfamiljen, trots det lyckades jag kolla klart på hela första säsongen och fattade faktiskt lite tycke för den i slutet. Jag älskade sista avsnittet och var så sugen på att kolla in även säsong två men den finns varken på Netflix eller SVT Play. Om det är någon som vet var den går att se får ni gärna lämna en liten kommentar.

veckans låt

Jag älskar ju att lyssna på musik när jag sitter och fixar bilder och skriver texter, det blir allt från opera till rnb och house men ibland blir jag nästan lite övertaggad av att lyssna på mina favoritlåtar så nu på morgonen började jag leta efter en skön lounge-lista och hittade en vid namn French Cafe Lounge som ni hittar här. Perfekt som härlig bakgrundsmusik på kontoret en måndag som denna!

2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 24 – padel, roliga event och middag med kontorsgänget”

    Might I say, that the first photo is so strangely satisfying. I don’t know if it’s how crisp and clean everything looks, the white, or the delicious looking smoothie bowl. Either way, I love it! On a different note, planners have completely saved my life. I pretty much plan out every in of my day using them (and week and month for that matter) and don’t know what I’d do without them. They really help me stay on task and ahead of schedule which is great!

    http://www.beingisabella.com

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.