Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:11 | June 11, 2018

cape och vita, vida byxor

linn herbertsson blogg

cape Busnel här // vita byxor Zara liknande här // tröja Busnel här // väska Saint Laurent här // boots Twist & Tango här

Hej godingar!

En dag förra veckan när det var lite kyligare fick jag äntligen klä på mig lite och använda min nya cape från Busnel som jag tycker så mycket om. Jag vill inte ens tänka på alla fina vårkappor jag inhandlade i början av året som jag knappt har fått användning för eftersom det har varit så varmt, men jag klagar inte. De kommer bli perfekta att använda i början av hösten också.

Jag är snart klar för dagen här på kontoret och ska hem och slänga mig i soffan en stund innan jag ska jobba lite till och sedan tänkte jag ta tag i och börja fylla våra nya skåp i hallen. Städa och organisera lite helt enkelt vilket jag ju älskar, det är mer en hobby än ett måste i mitt fall, haha. Vi renoverar vår fasad så de har täckt över våra fönster men så fort vi får in dagsljus igen ska jag ta lite bilder så att ni får se hur det blev.

Puss och ha en fin måndagskväll!

ysl grå väskalinn herbertssonysl väskalinn herbertsson busnel outfit

4 kommentarer4 kommentarer om “cape och vita, vida byxor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I adore this outfit! I really like all the tones of gray that you’ve incorporated into it. In my mind, I only really see gray in sweaters or jeans, but no one ever seems to wear them as an accessory as you have done! The YSL bag is so elegant and slick. The tip of your shoes were actually the first thing I noticed weird enough. I get strangely satisfied when shoes are point and very smooth and polished. Your kimono is also very pretty, well I actually could say the same for the entire outfit! Have a lovely week!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Thank you so much Isabella <3 xxx

  Reply
 • Alltså älskar capen, har liksom glömt av den typen av plagg men inser att jag måste ha en BUMS!

  xx
  gabriellalundgren.com

  Reply
 • Haha, visst är det härligt <3 xxx

  Reply